Αρχίζει «πόλεμος» Μπογδάνου – Ντόρας; (video)

Alors, c'est la guerre...

4818931

Νέος «ανένδοτος» ξεκινάει όπως όλα δείχνουν μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κωνστναντίνου Μπογδάνου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η πρώην υπουργός απευθυνόμενη σε νεότερους βουλευτές για τις ακραίες θέσεις τους.

Ο Κ. Μπογδάνος, ο οποίος δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ανήκει στη συγκεκριμένη «δημογραφική» ομάδα της ΝΔ, φαίνεται όμως πως έχει ενοχληθεί από τη στάση της κ. Μπαγκογάννη, με αποτέλεσμα να επιλέξει να την «αδειάσει», με το γάντι μεν, αλλά υπενθυμίζοντάς της τη θέση της στο κόμμα.

Όταν λοιπόν ερωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη σχετικά με το ότι η Ντόρα Μπακογιάννη τραβάει αυτιά στη ΝΔ, αλλά και για το ότι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης δεν έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση μετά το σχόλιο που έκανε η κ. Μπακογιάννη για το μπάρμπεκιου των ακραίων κοντά στο κέντρο υποδοχής στα Διαβατά, ο Κωνστναντίνος Μπογδάνος, έριξε τη «βόμβα» του:

«Αυτιά στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης», δήλωσε.

«Η κ. Μπακογιάννη μπορεί να προβαίνει καλοπροαίρετα σε συστάσεις. Μπορεί να αξιοποιεί τη μακρότατη, πολυετή της εμπειρία δίνοντας φιλικές συμβουλές. Μπορεί να συμμετέχει σε έναν έντονο ιδεολογικό διάλογο μιας παράταξης που εκτείνεται από το αριστερογενές κέντρο μέχρι τον συντηρητικό νεοφιλελευθερισμό», είχε πει νωρίτερα για το θέμα επιχειρώντας να «στρώσει τον δρόμο», για την ατάκα που ερχόταν.

Αντίδραση από τη Ντόρα Μπακογιάννη δεν είχαμε αλλά μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί τη Ντόρα Μπακογιάννη να μονολογεί «alors, c’est la guerre», ακούγοντας τη δήλωση του λαλίστατου κ. Μπογδάνου…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…