Newsroom

Newsroom

Αρχίζει το ματς…

Παιχνίδια με βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό «κυρίως μενού» της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Λόγω της εμβόλιμης…

podosfairo 26

Παιχνίδια με βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το σημερινό «κυρίως μενού» της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής (31ης), που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (26/03), σήμερα θα διεξαχθούν έξι αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι πέντε δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορες.

Η «αυλαία» θα ανοίξει στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πάση θυσία το «τρίποντο» για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα παίξει χωρίς άγχος.

Στη Ξάνθη η τοπική ομάδα θα επιδιώξει να «καθαρίσει» με την υπόθεση παραμονή απέναντι στο βαθμολογικά αδιάφορο, Πανιώνιο, ενώ στο Ολυμπιακό Στάδιο, η τυπικά γηπεδούχος Καλλονή θέλει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον ΟΦΗ, για να «σφραγίσει» την παραμονή της. 

Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Πλατανιά, σε αγώνα που και οι δύο ομάδες θέλουν το «τρίποντο». Οι μεν Περιστεριώτες για να παραμείνουν στην 2η θέση του πίνακα, οι δε Κρήτες, για να απομακρυνθούν περισσότερο από τη «διακεκαυμένη ζώνη».

Ανάλογης βαθμολογικής σημασίας είναι και το ματς στη Λιβαδειά, κυρίως για την φιλοξενούμενη Βέροια, η οποία μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Και ο Λεβαδειακός, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά με την υπόθεση παραμονή, οπότε έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Η «αυλαία» θα πέσει το βράδυ στο Παγκρήτιο, στο μοναδικό ματς που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. μιας και ο Εργοτέλης έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή του, ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει για το γόητρό του, μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 15:00 NS2, Ξάνθη-Πανιώνιος 17:15 NS7, Καλλονή-ΟΦΗ 17:15 NS4, Ατρόμητος-Πλατανιάς 17:15 NS2, Λεβαδειακός-Βέροια 17:15 NS3, Εργοτέλης-Ολυμπιακός 19:30 NS1.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…