Αρχίζει η αποδόμηση Σαμαρά στην ΝΔ

Άρχισαν τα όργανα στην ΝΔ… Με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε ως εξής το αποτέλεσμα των εκλογών,…

samaras lipimenos 0

Άρχισαν τα όργανα στην ΝΔ…

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε ως εξής το αποτέλεσμα των εκλογών, όπως αυτό διαφαίνεται από τα έως τώρα αποτελέσματα.
«Ήρθε η ώρα να επιστρέψει η ΝΔ στη Ρηγίλλης και τις αρχές της
Ο ελληνικός λαός έκανε την επιλογή του, ελπίζω να μην το μετανιώσει. Μ’ αυτά τα λόγια, ο Γεώργιος Ράλλης παρέδιδε την κυβέρνηση το 1981. Έχω την αίσθηση, ότι το ίδιο θα επαναλάμβανε και σήμερα…Όσον αφορά τη ΝΔ, υπάρχουν δύο μόνον επιλογές: η θα περιμένει να αλλάξει ο λαός, η θα αλλάξει η ίδια. Προσωπικά πιστεύω, ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει η ΝΔ στη Ρηγίλλης και τις αρχές της!».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο twitter σχολίασε ως εξής : “BACK TO THE ROOTS. Επιστροφή στις ρίζες. ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.”

Σχόλιο έκανε και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Νιώθω ότι η Νέα Δημοκρατία, το τελευταίο διάστημα, με δικές μας πράξεις και παραλείψεις, έχει αποκοπεί από τον στρατηγικό στόχο του μεσαίου χώρου
Δώσαμε τον μεσαίο χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ και κόψαμε τον ομφάλιο λώρο με την μεσαία αστική τάξη».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε τα ακόλουθα: «Είναι μια δύσκολη βραδιά για τη ΝΔ, θα κάνουμε μία ψύχραιμη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος».

Κύκλοι της ΝΔ κάνουν λόγο πλέον για σύγκληση έκτακτου συνεδρίου…

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…