Newsroom

Newsroom

Άρχισε η καταβολή αποζημιώσεων στους συγγενείς επιβατών του χαμένου Boeing

Κινεζικές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν αρχίσει να καταβάλουν αποζημιώσεις στις οικογένειες των επιβατών του εξαφανισμένου αεροπλάνου της Malaysia Airlines, το οποίο…

boeing 1 1

Κινεζικές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν αρχίσει να καταβάλουν αποζημιώσεις στις οικογένειες των επιβατών του εξαφανισμένου αεροπλάνου της Malaysia Airlines, το οποίο πιστεύεται πως συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό, αν και ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα συντρίμμια του.

Η China Life, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Κίνας, έχει μέχρι στιγμής καταβάλει το συνολικό ποσό των 4,17 εκατομμυρίων γουάν στις οικογένειες 7 επιβατών, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας υπάλληλος της εταιρείας. Στην China Life ήταν ασφαλισμένοι 32 επιβάτες της χαμένης πτήσης MH370 και υπολογίζεται ότι οι συνολικές αποζημιώσεις θα φτάσουν περίπου το 8,94 εκατομμύριο γουάν. 

Η ασφαλιστική εταιρεία New China Life Insurance ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει αποζημιώσεις στις οικογένειες 9 επιβατών, συνολικού ύψους περίπου 1 εκατομμυρίου γουάν, ανέφερε στο Reuters υπάλληλος της εταιρείας.

Η εταιρεία Pacific Insurance, με έδρα τη Σαγκάη, κατέβαλε την Τετάρτη την πρώτη αποζημίωση 525.000 γουάν, όπως αναφέρει το κινέζικο πρακτορείο Ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Επίσης, η ασφαλιστική Sunshine θα αποζημιώσει με περίπου 500.000 γουάν την οικογένεια ενός εκ των επιβατών της μοιραίας πτήσης.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…