Newsroom

Newsroom

Άρχισε απόψε το Πατρινό καρναβάλι (videos)

Ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς κήρυξε απόψε την έναρξη του πατρινού καρναβαλιού 2014. Το μήνυμα του ήταν, οτι παρά το…

Ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς κήρυξε απόψε την έναρξη του πατρινού καρναβαλιού 2014. Το μήνυμα του ήταν, οτι παρά το μνημόνιο η Πάτρα δεν το βάζει κάτω. Χιλιάδες πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στον πατραίκό ουρανό.Το υπαίθριο πάρτυ στην πλατεία Γεωργίου θα διαρκέσει μέχρι αργά απόψε το βράδυ.

 

Το ΣΔΟΕ… σαρώνει την καρναβαλική αγορά απόψε για φοροδιαφυγή και μαύρη εργασία!

Σαρωτικούς ελέγχους με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής και της «μαύρης εργασίας» στην τοπική αγορά πραγματοποιούν και απόψε για δεύτερη συνεχή βραδιά ελεγκτές από την Αθήνα, που κατέφθασαν απο χθες στην Πάτρα ενόψει των εκδηλώσεων έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr στα μικτά κλιμάκια συμμετέχουν 20 υπάλληλοι των συναρμόδιων υπηρεσιών και ήδη έχουν ξεκινήσει ελέγχους από το βράδυ της Παρασκευής.

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτών μπαίνουν κυρίως καταστήματα εστίασης και αναψυχής, όπου ελέγχονται περιπτώσεις φοροδιαφυγής (μη έκδοση αποδείξεων), «μαύρης εργασίας» (ανασφάλιστοι, ώρες εργασίας προσωπικού, κτλ), άδειες λειτουργίες καταστημάτων, συμμόρφωσης στη φορολογική νομοθεσία, και άλλα.

Τα κλιμάκια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, έχουν εντολή «να ελεγχθούν οι πάντες», και θα αναχωρήσουν από την Πάτρα το βράδυ της Κυριακής.

thebest.gr