Newsroom

Newsroom

Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ – Βολές από την…"δεξιά πλατφόρμα"

Δεν πέρασαν 24ώρες από το κλείσιμο της κάλπης και στη ΝΔ, η… «δεξιά» πτέρυγα ξεκίνησε τις τροχιοδεικτικές βολές.

2103112 4

Δεν πέρασαν 24ώρες από το κλείσιμο της κάλπης και στη ΝΔ, η… «δεξιά» πτέρυγα ξεκίνησε τις τροχιοδεικτικές βολές.

Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης άφησαν σαφείς αιχμές για τις επιλογές Μεϊμαράκη Ο Μάκης Βορίδης ισχυρίστηκε σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών στο MEGA ότι «η ιδεολογική καμπάνια της ΝΔ παρήγαγε πολιτική νομιμοποίηση για τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να ανοίξουν οι εσωκομματικές διαδικασίες για την αρχηγία του κόμματος και ότι «τώρα η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει σκληρή, αποφασιστική, δομική αντιπολίτευση. Αγαπηθήκαμε πολύ με τον ΣΥΡΙΖΑ τελευταία. Τώρα, ξεπαρεού… που λένε».

Με την σειρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «η στροφή δεν έφερε περισσότερες ψήφους και άρα η κριτική προς την Δεξιά στροφή του Σαμαρά ήταν λάθος», ζητώντας τον επαναπροσδιορισμό της πολιτικής ταυτότητας του κόμματος με επιστροφή στην «καθαρόαιμη» λαϊκή δεξιά ρητορική.

Η απάντηση ήρθε το ίδιο βράδυ από τον ίδιο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που επεσήμανε ότι  «ο καθένας έχει την άποψή του, έχουμε κι εμείς τις συνιστώσες μας».

Πάντως το μέλλον προδιαγράφεται «βασανιστικό» για την ΝΔ καθώς πληροφορίες θέλουν τον Μεϊμαράκη να μην είναι διατεθειμένος να αφήσει το «τιμόνι» της ΝΔ.

(φωτο αρχειο eurokinissi)