Newsroom

Newsroom

Άρχισαν τα όργανα για Πελώνη: Οι «Σαμαρικοί» στοιχίζονται πίσω από βουλευτή που της ζητά να απολογηθεί

Η «καταραμένη» θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη

5278723

Δε λέει να κοπάσει ο θόρυβος μετά την ανακάλυψη των… ξεχασμένων αναρτήσεων της Αριστοτελίας Πελώνη, η οποία στο παρελθόν είχε καταφερθεί με σκληρές εκφράσεις κατά της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά στελεχών που συμμετέχουν στη σημερινή κυβέρνηση, την οποία εκπροσωπεί.

Αυτή τη φορά μάλιστα οι αντιδράσεις έρχονται εκ των έσω και όχι από τους… «τυμβωρύχους» του διαδικτύου, όπως αποκάλεσε η ίδια η κ. Πελώνη όσους την κατέκριναν χθες για τις παλιότερες αναρτήσεις της.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε από τον «σαμαρικό» βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter, χαρακτήρισε το περιεχόμενο των tweets της Αριστοτελίας Πελώνη ως «χυδαίο», ενώ εξέφρασε την έκπληξή του που η ίδια ακόμη δεν έχει ζητήσει «τουλάχιστον συγγνώμη». 

«Διαβάζοντας δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου σε σχέση με τον σάλο που προκάλεσαν παλαιότερες απόψεις της (χλευασμός σε πατρίδα, Ορθοδοξία, παράταξη, πρώην πρωθυπουργούς, κλπ) και μάλιστα με σχολιασμό πολλές φορές χυδαίο, εκπλήσσομαι που δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Τα πράγματα δεν θα έπαιρναν μεγαλύτερη διάσταση όμως, αν δεν είχαν σπεύσει να υιοθετήσουν την ανάρτηση Κατσανιώτη άλλοι έξι κυβερνητικοί βουλευτές, πατώντας «like» στην ανάρτηση. Συγκεκριμένα, πίσω απο τον κ. Κατσανιώτη «στοιχίθηκαν» διαδικτυακά οι: Κώστας Καραγκούνης, Χριστόδουλος Στεφανάδης, Μίλτος Χρυσομάλλης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Στέργιος Γιαννάκης, Φώντας Μπαραλιάκος.

H απάντηση Πελώνη

Η κυβερνητική εκπρόσωπος από την πλευρά της κλήθηκε να σχολιάσει τις παλαιότερες αναρτήσεις της κατά το χθεσινό briefing των πολιτικών συντακτών, όπου εμφανίστηκε αδιάλακτη ως προς το εάν θα έπρεπε να έχει διαγράψει τις αναρτήσεις ή να ζητήσει συγγνώμη.

«Για ποιο πράγμα εγκαλούμαι; Γιατί σχολίαζα πριν από δέκα χρόνια με διαφορετική ιδιότητα την επικαιρότητα; Ή γιατί δεν έσβησα τα tweet όπως έκαναν άλλα πρόσωπα που εισήλθαν στην πολιτική; Η πρακτική αυτή των τυμβωρύχων είναι φθηνή τακτική που δείχνει την αγωνία κάποιων», είπε χαρακτηριστικά.

Οι επίμαχες αναρτήσεις

Πρόκειται για αναρτήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν με διόλου κολακευτικά σχόλια για σημερινούς υπουργούς και κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όπως τον Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη, γεμάτα ειρωνεία και πικρόχολα σχόλια. Η νυν κυβερνητική εκπρόσωπος που αποτελεί μέρος σήμερα της «κυβέρνησης των αρίστων» είχε φροντίσει στο παρελθόν να τους περάσει από «γενεές δεκατέσσερις».

 

 

Οι αναρτήσεις της έχουν γίνει ανάρπαστες από τους χρήστες του twitter που δε σταματάνε να ξεθάβουν μερικά από τα «διαμάντια» της κυρίας Πελώνη χρησιμοποιώντας το #Πελωνη_σβηνε.

 

20210415 08162620210415 081609Screenshot 20210414 231702 com.twitter.androidScreenshot 20210414 231620 com.twitter.android

 

20210415 081852

 

20210415 082201Screenshot 20210415 082249 com.twitter.android edit 15135965848731

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…