Newsroom

Newsroom

Άρχισαν να χορεύουν στην πλατεία της Καλαμάτας και κατέληξαν στο τμήμα (βίντεο)

Μια συλλήψη, διαφορετική από τις άλλες, έκαναν αστυνομικοί στην Καλαμάτα, όταν φόρεσαν χειροπέδες σε κάποιους που έκριναν ότι η κεντρική…

Μια συλλήψη, διαφορετική από τις άλλες, έκαναν αστυνομικοί στην Καλαμάτα, όταν φόρεσαν χειροπέδες σε κάποιους που έκριναν ότι η κεντρική πλατεία της πόλης είναι το κατάλληλο μέρος για να γλεντήσουν. Ενα ζευγάρι Ελλήνων, που ήταν σε αυτοκίνητο με ελβετικές πινακίδες και ελληνικές σημαίες στα παράθυρα, αποφάσισαν να σταματήσουν στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην οδό Αριστομένους το βράδυ της Παρασκευής. Αμέσως μετά έβαλαν δυνατά στη μουσική και με μία μπύρα στο χέρι ανέβηκαν πάνω στον «ουρανό» του οχήματος και το έριξαν στο χορό.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος ενώ προκλήθηκε και μποτιλιάρισμα καθώς είχαν κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Μετά από λίγη ώρα έφτασαν εκεί άνδρες της τροχαίας, που έκαναν έλεγχο στα έγγραφα των «χορευτών». Τότε, ένας άνδρας που παρακολουθούσε, επιτέθηκε με άσχημους χαρακτηρισμούς στους αστυνομικούς όπως αναφέρει το tharrosnews.gr.

Αμέσως μετά έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που μετακίνησαν το αυτοκίνητο και οδήγησαν τους «γλεντζέδες» στο τμήμα.

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

2

Καλαμάτα: Κιτρίνισε τα πάντα η αφρικανική σκόνη – Απίστευτες εικόνες από την περιοχή (video)

Σε ταινία παραπέμπει το σκηνικό στην Καλαμάτα μετά την επέλαση της αφρικανικής σκόνης