Newsroom

Newsroom

Αργυρούπολη: Ξεσπά η κόρη του 45χρονου – «Ντρέπομαι πολύ… να σαπίσεις στη φυλακή» (video)

Την ίδια στιγμή μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα - Μαρτυρία οικογενειακής φίλης

pexels kat smith 568027

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψε ότι ένας 45χρονος στην Αργυρούπολη χτύπησε τη σύντροφό του με τέτοια μανία που την έστειλε στο νοσοκομείο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ήταν την περασμένη όταν αποκαλύφθηκε πως ένας άνδρας στην Αργυρούπολη χτύπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που η γυναίκα μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του στο Instagram. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του πατέρα της, το νεαρό κορίτσι δεν έκρυψε τα όσα νιώθει για τη συμπεριφορά του. «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε στην ανάρτησή της.

Αργυρούπολη - ξυλοδαρμός - ανάρτηση

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Την ίδια στιγμή που μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη και αναζητείται από τις αρχές.

Δείτε τι δήλωσε για το περιστατικό, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μια οικογενειακή φίλη:

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…