Άργος: Προκλητικός ο 34χρονος-Αγαπά όλες τις γυναίκες αλλά περιέλουσε με χλωρίνη την γυναίκα του (video)

Ο 34χρονος, θρασύτατα, επιρρίπτει τις ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στην άτυχη γυναίκα και στις πράξεις της.

αργος

Προθεσμία για να απολογηθεί στον εισαγγελέα, έως την Τρίτη 5/3, έλαβε ο 34χρονος από το Άργος που φέρεται να κακοποίησε τη 32χρονη σύζυγό του με σίδερο ατμού και την περιέλουσε με χλωρίνη, μέσα στο σπίτι τους. Ο ίδιος οδηγήθηκε στον ανακριτή, τη Δευτέρα 4/3.

Σοκ στο Άργος: Χτύπησε και έλουσε τη σύζυγό του με χλωρίνη

Η γυναίκα σοβαρά κακοποιημένη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη και ο ίδιος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τριπόλεως.

Μιλώντας ο 34χρονος στο MEGA, εμφανίστηκε προκλητικός και σε σύγχυση, μέσα από τα κρατητήρια να λέει, «Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα».

 

«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», ανέφερε στις δηλώσεις του

Προκλητικός ο δράστης

Ο 34χρονος, θρασύτατα, επιρρίπτει τις ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στην άτυχη γυναίκα και στις πράξεις της, όπως ισχυρίζεται.

«Τσακωθήκαμε. Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε. Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ».

O 34χρονος παραδέχεται ότι την μετέφερε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη, ωστόσο, δεν παραδέχεται ότι την χτύπησε ο ίδιος.

«Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη».

Μετά το συμβάν η 32χρονη έφυγε από το Άργος και βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον.

 

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…