Newsroom

Newsroom

Αράχωβα: «Υπάρχει άνωθεν εντολή για να κλείσει η υπόθεση» – Χαμός με τη νέα καταγγελία

Αίσθηση έχουν προκαλέσει όσα καταγγέλλει για την Αράχωβα η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας «Νέμεσις»

Όλιβερ

Νέα διάσταση στην τραγική υπόθεση στην Αράχωβα δίνει η δημόσια καταγγελία της Νατάσας Μπομπολάκη που μιλά ανοιχτά για άνωθεν εντολή ώστε να να κλείσει η υπόθεση.

Η καταγγελία της κ. Μπομπάλακη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς πρόκειται για την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας «Νέμεσις» για το Περιβάλλον, τα Ζώα, το Κυνήγι και όχι μια ανώνυμη ανάρτηση στα social media.

Αράχωβα – Τι έγραψε η Νατάσα Μπομπολάκη

«Πολιτική εντολή άνωθεν. Κλείστε την υπόθεση Όλιβερ. Χαλάει τη σούπα.

Εντολή κάτωθεν, δική μας. Δε θα αφήσουμε να κλείσει», έγραψε χαρακτηριστικά νωρίτερα και ήδη η παρέμβασή της έχει προκαλέσει χαμό.

Στο ίδιο πλαίσο υπενθυμίζεται πως τα προηγούμενα 24ωρα αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για την υπόθεση και τα βασανιστήρια που υπέστη ο Όλιβερ αποκαλύπτοντας πως είδε ένα σκύλο να κατευθύνεται μαζί με έναν άνδρα σε αποθήκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open και της Μαριάννας Γεωργαντή, η αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία ότι είδε έναν άνθρωπο μαζί με ένα σκυλάκι να κατευθύνεται προς μια αποθήκη.

Μάλιστα η ίδια έμεινε πίσω από κάποια δέντρα και άκουσε από την αποθήκη ένα κλάμα σκύλου, σαν να κακοποιείται και στη συνέχεια ένα ουρλιαχτό ανθρώπου, τον οποίο πιθανόν να δάγκωσε ο σκύλος.

Μετά, από την αποθήκη βγαίνει το σκυλάκι τραυματισμένο και σύρθηκε προς ένα τζιπ, για να κρυφτεί, με τον άνδρα να κατευθύνεται προς ένα αυτοκίνητο, του οποίου, μάλιστα, η αυτόπτης μάρτυρας είπε πως είδε και τις πινακίδες.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατέθεσε όσα είδε στην αστυνομία, υπέδειξε την τοποθεσία στην Αράχωβα, ενώ έδωσε και τα δύο ψηφία από τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

Τη μαρτυρία αυτή επεσήμανε και η επικεφαλής της ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η οποία με ανάρτησή της ανέφερε:

«Κύριοι των ανθρωποκτονιών, σας δόθηκε μια σημαντική πληροφορία για τον Σ.Γ. Εξετάστηκε; Γιατί αρνείστε ότι υπάρχει; Επειδή ο τύπος έχει συγγενή αντιδήμαρχο;».

Αράχωβα: Θέμα χρόνου οι απαντήσεις για τον θάνατο του χάσκι

Με ενδιαφέρον αναμένονται σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι στην Αράχωβα, με την κτηνίατρο που τον εξέτασε όσο ήταν εν ζωή να επιμένει για κακοποίησή του από ανθρώπινο παράγοντα και την Αστυνομία να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκυλιών.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…