Αράχωβα: Viral έχει γίνει το συγκλονιστικό σκίτσο για τον Όλιβερ που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου

Το σκίτσο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του καταφύγιου ζώων «A Little Shelter» στο Instagram με την ανάρτηση να έχει ξεπεράσει τα 63.000 likes

σκιτσο

Το γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σκίτσο με φόντο την κακοποίηση και τον βασανισμό μέχρι θανάτου του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Το σκίτσο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του καταφύγιου ζώων «A Little Shelter» στο Instagram με την ανάρτηση να έχει ξεπεράσει τα 63.000 likes.

«Μέχρι στιγμής τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Όλιβερ βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, ήταν βαριά χτυπημένος, έλειπε το περιλαίμιό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες της περιοχής ξηλώθηκαν. Προσπαθώντας να κλείσει η υπόθεση, κάποιοι αποπροσανατολίζουν υποδεικνύοντας τους δράστες ως… άλλα ΖΩΑ παρότι η κτηνίατρος που τον περιέθαλψε δηλώνει σοκαρισμένη με τα τραύματά του και επισημαίνει ότι η νεκροτομή αποδεικνύει ότι υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση και περισυνέλεξε γενετικό υλικό», αναφέρει μεταξύ άλλων το καταφύγιο ζώων «A Little Shelter» στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…