Newsroom

Newsroom

Αράχωβα: «Η κακοποίηση του Όλιβερ ξεφεύγει από τα συνηθισμένα» – Συγκλονίζει η κτηνίατρος που είχε κάνει τη διαπίστωση (video)

Για την υπόθεση της Αράχωβας και στον φρικτό θάνατο του Όλιβερ μίλησε η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα

ολιβερ 2

Τον δρόμο της δικαιοσύνης φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ στην Αράχωβα, καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά φυσικού προσώπου, πράγμα ουσιαστικά που θέτει υπό αμφισβήτηση και το πόρισμα του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκου Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε πει ότι το σκυλί δεν κακοποιήθηκε από άνθρωπο.

Μάλιστα η κτηνίατρος που έκανε πρώτη τη διαπίστωση ότι ο Όλιβερ κακοποιήθηκε, Κλεονίκη Τόλα, και μετέπειτα αρκετοί είπαν ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, μίλησε στο Live News.

Πιο συγκεκριμένα η κτηνίατρος επισήμανε ότι έχει δει αρκετές κακοποιήσεις, αλλά η συγκεκριμένη ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, λέγοντας ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν «θεέ μου τι του κάνανε;».

Επισήμανε επίσης ότι απ’ την πρώτη στιγμή ήξερε ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν από ζώο αυτά τα τραύματα, καθώς αυτά δεν χρησιμοποιούν αντικείμενα.

Όσο για την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο της που υπήρξε, η Κλεονίκη Τόλα είπε ότι γνώριζε απ’ την αρχή τι έχει συμβεί και ήξερε ότι η αλήθεια θα φανεί, αργά η γρήγορα.

Αράχωβα: Αυτό είναι το άτομο που του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον Όλιβερ

Η υπόθεση με την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα φαίνεται πως παίρνει νέα τροπή καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο, η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος φυσικού προσώπου με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.

Μάλιστα σύμφωνα με το MEGA δεν είναι σίγουρο αν πρόκειται για πρόσωπο που έχει αναφερθεί ξανά ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση του Όλιβερ ή κάποιο άλλο, με τις πληροφορίες ωστόσο να οδηγούν στο πρώτο.

Ενώ την ίδια στιγμή λέγεται πως πρόκειται για μέλος του δημοτικού συμβουλίου Αραχώβης.

Ειδήσεις σήμερα:

Αράχωβα: Αυτό είναι το άτομο που του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον Όλιβερ (video)

Ασημακοπούλου: Απόδημος ξεσκεπάζει τα ψέματα της κυβέρνησης με ένα απίστευτο βίντεο – «Το σκάνδαλο είναι μεγαλύτερο»

Ακρίτα για Καρυστιανού: «Σηκώνει στις πλάτες της τον λυγμό και τον θυμό ενός ολοκλήρου λαού»

Κέιτ Μίντλεντον: Σάλος στα social media για τη «σωσία» – «Αν πιστεύεις ότι είναι η Kate, πρέπει να τσεκάρεις την όρασή σου…» (video)

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…