Newsroom

Newsroom

Αράχωβα: Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ μπέρδεψε περισσότερο τα πράγματα – Τι απάντησε για συγκάλυψη (video)

Ένα βήμα πίσω φαίνεται πως κάνει η αστυνομία για την υπόθεση στην Αράχωβα και τον θάνατο του Όλιβερ

Αράχωβα 1

Οι νέες δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίας Δημογλίδου, για την Αράχωβα κάνουν σαφές πως υπάρχει μια μετατόπιση των αρχών για τον θάνατο του Όλιβερ.

Ενώ τις προηγούμενες μέρες η ΕΛ.ΑΣ φαινόταν σίγουρη πως η επίλυση της υπόθεσης ήταν ζήτημα ωρών κάτι τέτοιο προφανώς δεν έχει συμβεί και επιπλέον τα όσα δήλωσε  η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ φανερώνουν πως τελικά ούτε οι αρχές ξέρουν ακριβώς τι έχει συμβεί με τον Όλιβερ.

«Η Ελληνική Αστυνομία δεν διαθέτει κτηνιάτρους, επιστήμονες, διαθέτει έμπειρους αστυνομικούς αξιωματικούς, οι οποίοι μάλιστα έφυγαν από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και πήγαν στην Αράχωβα. Γι’ αυτό ακριβώς γιατί θέλαμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να κυκλοφορεί κάποιος εν δυνάμει εγκληματίας ανάμεσά μας» τόνισε Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ απαντώντας στα σενάρια περί συγκάλυψης της υπόθεσης του θανάτου του σκύλου στην Αράχωβα.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να δώσει απάντηση για την αιτία θανάτου, όπως και το ποιος κακοποίησε το ζώο και πρόσθεσε πως τα στοιχεία που έχουν από το υλικό που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. είναι πως «δεν φαίνεται κάπου κάποιος δράστης να κακοποιεί το ζώο».