Newsroom

Newsroom

Απτόητοι συνεχίζουν οι ιδιοκτήτες ταξί

Συγκέντρωσης πραγματοποιούν αυτήν την ώρα έξω από το υπουργείο Υποδομών οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι απεργούν για τρίτη εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι…

Συγκέντρωσης πραγματοποιούν αυτήν την ώρα έξω από το υπουργείο Υποδομών οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι απεργούν για τρίτη εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, ενώ έκλεισε για λίγα λεπτά η Λ. Μεσογείων.
Το απόγευμα ο υπουργός Υποδομών, Γ. Ραγκούσης θα ενημερώσει την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για το θέμα των ταξί. Οι ιδιοκτήτες ταξί σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή το απόγευμα.
Στην Κρήτη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, προσανατολίζονται σε μπλόκα στα εκδοτήρια του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσσού, χωρίς ωστόσο να εμποδίζουν τους τουρίστες να επισκέπτονται τον χώρο.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται από το πρωί και στο αεροδρόμιο της Σάμου, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί, προς το παρόν, εάν οι ιδιοκτήτες πρόκειται να προβούν και σε αποκλεισμό του, κατά τη συνήθη πρακτική.
Στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, όπου οι ιδιοκτήτες θα παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Διαμαρτυρία μετά… ξεναγήσεως
Με έναν διαφορετικό τρόπο αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν σήμερα το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας.
Δεκάδες ταξί πήγαν στο νέο λιμάνι της Πάτρας και περίμεναν να καταπλεύσει κρουαζιερόπλοιο, που μετέφερε επιβάτες από την Κύπρο.
Όταν άρχισαν να κατεβαίνουν οι επιβάτες, τους ενημέρωναν για την απεργιακή τους κινητοποίηση και στη συνέχεια τους μετέφεραν δωρεάν στην Πάτρα, όπου τους έκαναν περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Όπως δήλωσαν οι ιδιοκτήτες ταξί, με την κίνησή τους αυτή ήθελαν να δείξουν ότι στηρίζουν τον τουρισμό.
Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των σημερινών τους κινητοποιήσεων, οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας αναμένεται να μεταβούν στα διόδια του Ρίου, επί της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, χωρίς όμως να έχουν ανακοινώσει, αν θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό ή σε άνοιγμα των διοδίων.
http://www.ethnos.gr

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…