ΑΠΘ: Φοιτήτρια τα έβαλε με μια διμοιρία ΜΑΤ και τους έκανε… «γατάκια» (video)

«Εμείς δε σας ενοχλούμε», δικαιολογήθηκαν οι αστυνομικοί και οι... «συνοδοί» τους

Μόνο συγγνώμη δε ζήτησαν οι άνδρες μιας διμοιρίας των ΜΑΤ, καθώς και οι… «συνοδοί» τους με τα πολιτικά, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια φοιτήτρια που δεν είχε καμία διάθεση να τους χαριστεί.

Οι άνδρες των ΜΑΤ, βλέποντας ότι η ψυχραιμία της φοιτήτριας δεν θα τους έδινε το έναυσμα για μια βίαιη συμπεριφορά, αναγκάστηκαν σχεδόν να την παρακαλέσουν να κλείσει το κινητό της, ενώ επέμεναν ότι δε βρίσκονται στον χώρο του ΑΠΘ με τη θέλησή τους, αλλά «με εντολή του υπουργού της εκλεγμένης από τον νόμο κυβερνήσεως». 

Η νεαρή γυναίκα πάντως, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της ξεκαθάρισε ότι δεν είναι παράνομο να τραβάει βίντεο με το κινητό της, αλλά και ότι η παρουσία της αστυνομίας στον χώρο του πανεπιστημίου είναι ανεπιθύμητη. «Δε σας θέλουμε εδώ, να φύγετε!», είπε η φοιτήτρια. «Εμείς δε σας ενοχλούμε», δικαιολογήθηκαν οι ίδιοι. 

Φυσικά, δεν έλαβε απάντηση στο επίμονο ερώτημά της για το που οδηγούνταν οι συμφοιτητές της που φαίνεται πως είχαν προσαχθεί νωρίτερα.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στο «σίριαλ» που έχει στήσει η κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ στο ΑΠΘ εδώ και μήνες, σε μια προσπάθεια να νομιμοποιηθεί de facto η μόνιμη παρουσία της αστυνομίας στα πανεπιστήμια. 

Το βίντεο της φοιτήτριας φέρνει στη δημοσιότητα με ανάρτησή του ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του koutipandoras.gr και του Documento, Χρήστος Αβραμίδης.

 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προκάλεσε η απόφαση του Κωνσταντίνου Τασούλα να απορρίψει…

Kαταγγελία υπαλλήλου ΕΥΠ: «Έχουμε λάβει μηνύματα από άγνωστους αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και απειλητικά»

Kαταγγελία υπαλλήλου ΕΥΠ: «Έχουμε λάβει μηνύματα από άγνωστους αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και απειλητικά»

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία υπαλλήλου της ΕΥΠ δημοσιεύει το Tvxs, και εκθέτει τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη,…