Απροκάλυπτος οχετός Βελόπουλου στη Βουλή – Τείχη για μετανάστες και επίθεση στους «αναρχοάπλυτους»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξάντλησε τη χυδαιότητά του αναφερόμενους σε μετανάστες και φοιτητές, προτού κάνει... στυλιστικά σχόλια για τους βουλευτές της αριστεράς.

velopoulos

Νέο παραλήρημα από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη Βουλή, στη συζήτηση για τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα. Ο Βελόπουλος έκανε… ντρίμπλα στο κύριο θέμα, στο οποίο έκανε ελάχιστες αναφορές. Αντιθέτως, επέλεξε να ξεδιπλώσει τη φασιστική ρητορική του προς τους φοιτητές και τους πρόσφυγες.

«Μην τους πηγαίνετε στις τοπικές κοινωνίες, πηγαίνετέ τους στα νησιά. Χτίστε τείχος. 30 δισεκατομμύρια ευρώ πλήρωσε ο ελληνικός λαός για τον Ιμπραήμ και τον Χασάν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Στη συνέχεια ανέφερε τα εξής για τα όσα συνέβησαν στην ΑΣΟΕΕ: «Ντρέπομαι ως βουλευτής να βλέπω βουλευτές, την ώρα που παρανομούν 100 άπλυτοι, 100 αναρχοάπλυτοι, 100 τραμπούκοι μέσα στο Πανεπιστήμιο. Αυτός που έχει μολότοφ και υλικό πολέμου μέσα στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, είναι αναρχοάπλυτος, είναι τραμπούκος και τέλος».

Παράλληλα, δεν δίστασε να κάνει και… στυλιστική παρέμβαση προς τους βουλευτές, καλώντας τους να μην ντύνονται όπως όταν πηγαίνουν στην παραλία. «Θέλω να κάνω μια έκκληση, μία παράκληση. Ο κανονισμός της βουλής λέει να ντυνόμαστε ευπρεπώς. Και εδώ μέσα κυκλοφορούν άνθρωποι λες και πηγαίνουν στην παραλία. Κύριοι έχουμε τηλεόραση. Μας βλέπει ο κόσμος. Αριστερός δεν σημαίνει ότι είναι άπλυτος. Είναι απίστευτα αυτά. Ας εφαρμόσουμε τον κανονισμό».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό