"Αποχαιρετά" το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" η Εθνική

Φεύγει από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η Εθνική μας ομάδα.

5a12e0291dc5242b1d8b4806

Η ΕΠΟ, πήρε την απόφαση η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου να μην έχει πλέον σταθερή «έδρα» και να βγαίνει για τα παιχνίδια της από το Λεκανοπέδιο της Αττικής

Η Εθνική θα συνεχίσει έτσι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Εθνική ομάδα, ενόψει των αναμετρήσεων του Nations League και των προκριματικών του Euro 2020. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου από τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, η Εθνική ομάδα θα βγει εκτός λεκανοπεδίου και δεν θα έχει μόνιμη έδρα, σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοντά στους φιλάθλους που είναι εκτός Αττικής.

«Η εθνική ομάδα θα πρέπει να βγει έξω από τα τείχη του λεκανοπεδίου. Είναι κάτι που θέλει η φίλαθλη κοινή γνώμη. Τόσα χρόνια κάποιοι δεν είχαν δικαίωμα να δουν την εθνική ομάδα της χώρας μας. Θα πάμε εκτός Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη και όπου αλλού υπάρχει γήπεδο το οποίο πληροί τις προδιαγραφές», ανέφερε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Για το ενδεχόμενο η εθνική ομάδα να αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο ή στην Τούμπα, είπε πως: «Μπορεί να είναι ένα από τα δύο γήπεδα ή το Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν ξέρω ποιο γήπεδο μπορεί να πληροί τα κριτήρια. Θα παίξουμε και στο λεκανοπέδιο και το ΟΑΚΑ πληροί τις προδιαγραφές. Θα δοκιμάσουμε και αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, θα κριθούμε γι’ αυτό.

Θα πρέπει να γίνει έλεγχος των γηπέδων. Δεν είναι μόνο να θέλουμε εμείς. Δεν θα πάμε σε δέκα γήπεδα, θα γίνει επιλογή. Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Παγκρήτιο, τα τρία μεγάλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης θα ελεγχθούν. Η εκτίμηση θα γίνει από τους ειδικούς, από τα στελέχη της Ομοσπονδίας. Τώρα έχουμε γενική εικόνα, είναι και θέματα διεθνών κανονισμών όχι μόνο δικής μας κρίσης.

Πρέπει να είμαστε συμβατοί, στην προκειμένη περίπτωση, με τα κριτήρια της UEFA. Έχει παίξει πολλούς αγώνες στο Καραϊσκάκη η Εθνική, τώρα θα δοκιμάσουμε και αλλού. Έχει την απαίτηση ο κόσμος να δει και αλλού την Εθνική. Η Εθνική πρέπει να βγει έξω από τα τείχη του λεκανοπεδίου μετά από τόσα χρόνια στο Καραϊσκάκη. Το γήπεδο που θα παίξει θα πρέπει πάνω από όλα να ικανοποιεί την τεχνική ηγεσία».

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

iran pyrayloi

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

Η συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων