Newsroom

Newsroom

Αποτυχημένο tweet Λοβέρδου χωρίς καμία λογική

Ένα άκρως αποτυχημένο και τουλάχιστον ατυχές tweet έκανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος με αφορμή τις δηλώσεις Μαυραγάνη για την πρόταση της κυβέρνησης να βάλει εισοδηματικά κριτήρια στα πρόστιμα του ΚΟΚ.

58b9969a1dc52469058b45eb

Ο δημοσιογράφος υιοθετώντας λογική πατάτας, προσπαθεί να γίνει αστείος χρησιμοποιώντας έναν δικό του τόνο ειρωνείας. 

Όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά πέρασε τα όρια της γραφικότητας.

Μέσα σε

μόλις

τρεις προτάσεις που κάθισε και έγραψε με περίσσεια ζέση αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά το ποιοι είναι οι πολιτικοί του συνοδοιπόροι, κατόρθωσε να δείξει πως δεν διαθέτει κοινή λογική.

Έγραψε συγκεκριμένα:

Από το tweet του καταλαβαίνουμε ότι το μόνο που ήθελε να κάνει πραγματικά ήταν να γράψει κάτι μόνο και μόνο για να γράψει. Μόνο για να “ασκήσει” με έναν δικό του τρόπο κριτική στην κυβέρνηση, ορμώμενος από μια δήλωση του υφυπουργού Μεταφορών, Νίκου Μαυραγάνη που “έπαιζε” στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Μαυραγάνης, μέρες μετά από το τροχαίο με την Πόρσε στην Αθηνών – Λαμίας, πριν από περίπου ένα μήνα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής είχε προτείνει να περιληφθεί διάταξη στον Ποινικό Κώδικα θέσπισης «κοινωνικής θητείας» για τους υπαίτιους σωματικών βλαβών σε τροχαία ατυχήματα, ώστε «να προσφέρουν στην απάλειψη του πόνου προσφέροντας κοινωνική εργασία».

Την ίδια στιγμή, είχε προτείνει αναλογική επιβολή προστίμων, ανάλογα με το εισόδημα. 

«Ένα πρόστιμο 30 ή 50 ευρώ δεν έχει την ίδια επίπτωση σε ένα εισόδημα 10.000 ευρώ όπως σε ένα εισόδημα 50.000 ή 100.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ο κ. Λοβέρδος έβαλε μέσα στον ίδιο κουβά τα πάντα χωρίς να στραφεί στην κοινή λογική ώστε να αντιληφθεί το ακριβές νόημα της πρότασης του υφυπουργού. 

Θέλησε μόνο και μόνο να πει κάτι έτσι, για να επιτεθεί στην κυβέρνηση. Πιστεύουμε πως την επόμενη φορά, ο δημοσιογράφος θα σκεφτεί λίγο πριν γράψει.