Αποτυπώματα των ληστών του Διστόμου στο σπίτι της Νέας Μάκρης (photos)

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, σχετικά με έρευνες που διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, σε συνδυασμό με αποτελέσματα που προέκυψαν από…

1 04

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, σχετικά με έρευνες που διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, σε συνδυασμό με αποτελέσματα που προέκυψαν από εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ότι δακτυλικά αποτυπώματα του Γιώργου Πετρακάκου, του Σπυρίδωνα Δραβίλα και του Σπυρίδωνα Χριστοδούλου βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση σε σπίτι στη Νέα Μάκρη και σε αντικείμενα που βρέθηκαν σε αυτή. Υπενθυμίζεται ότι φωτογραφίες των παραπάνω αναζητούμενων ατόμων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τις 28 Αυγούστου.  Βιολογικό υλικό άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη, ταυτίζεται με βιολογικό υλικό, που βρέθηκε:

-Στο ταχύπλοο σκάφος, που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι δράστες της ένοπλης ληστείας, σε υποκατάστημα Τράπεζας, στο Δίστομο Βοιωτίας, την 22-08-2014, σε καπέλο τύπου τζόκεϊ, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα Τράπεζας την 17-04-2008, στο Χολαργό Αττικής και σε τμήμα χειρουργικού γαντιού, που εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα Τράπεζας την 23-07-2010, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.


Βιολογικό υλικό δεύτερου άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος και σε κλεμμένο αυτοκίνητο, που εγκαταλείφθηκε στη Βάρη Αττικής το 2007, εντός του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα του Σπυρίδωνα Δραβίλα.

Βιολογικό υλικό τρίτου άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος, σε διαμέρισμα στην οδό Μ. Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια έρευνας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και σε αντικείμενα που βρέθηκαν το 2007, σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο κατείχε ο Σπυρίδωνας Χριστοδούλου.

Υπενθυμίζεται ότι παλαμικό αποτύπωμα του Χριστοδούλου είχε βρεθεί στο προαναφερόμενο διαμέρισμα επί της οδού Μ. Βόδα, τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του Πετρακάκου είχε βρεθεί στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος και τμήμα παλαμικού αποτυπώματος του Δραβίλα είχε βρεθεί ομοίως στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος.

Επίσης βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύθηκε στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος ταυτίζεται με βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύθηκε σε καπέλο τύπου τζόκεϊ, το οποίο εγκατέλειψαν δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας, την 17-04-2008 στο Χολαργό Αττικής και σε τμήμα χειρουργικού γαντιού, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας, την 23-07-2010 στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

Βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύθηκε σε κηλίδα αίματος, η οποία βρέθηκε στο προαναφερόμενο ταχύπλοο σκάφος, ταυτίζεται με βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύθηκε σε αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν το 2007 σε κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, που εγκαταλείφθηκε στη Βάρη Αττικής. 

Βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύθηκε σε αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος, ταυτίζεται με βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύθηκε στο παραπάνω διαμέρισμα επί της οδού Μ. Βόδα και σε αντικείμενα που βρέθηκαν το 2007 σε κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο κατείχε ο Χριστοδούλου. Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας, την 22-08-2014.Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται από την ΕΛ.ΑΣ. «όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τους δράστες που απεικονίζονται στις παραπάνω φωτογραφίες να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 του Υπασπιστηρίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476647, 210-6476575 & 210-6476205 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…