Newsroom

Newsroom

Αποτροπιασμός στις ΗΠΑ: Έσπασε τα κόκαλα της γιαγιάς του και την έβαλε ζωντανή σε καταψύκτη

Φρίκη και αποτροπιασμός με τη δολοφονία μιας 82χρονης στη Τζόρτζια των ΗΠΑ: «Από ό,τι διαπιστώσαμε, εκείνη τη στιγμή, πιστεύουμε ότι ανέπνεε ακόμα» - Σοκάρουν οι δηλώσεις του 29χρονου για «την αγάπη» που έτρεφε για τη γιαγιά του.

robert keith

Σοκ προκαλεί η υπόθεση εξαφάνισης μιας 82χρονης στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Ο 29χρονος εγγονός της κατηγορείται ότι τη σκότωσε, βάζοντάς την μέσα σε έναν καταψύκτη, ενώ ήταν ακόμη ζωντανή.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο κατηγορούμενος Robert Keith Tincher III φέρεται μάλιστα να ζούσε για μήνες με το πτώμα της γιαγιάς του στον καταψύκτη του σπιτιού τους.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι η ηλικιωμένη ήταν τραυματισμένη, αφού έπεσε τον Δεκέμβριο, αλλά φαίνεται ότι δεν αναζητήσει ιατρική βοήθεια. Οι ανακριτικές αρχές υποστήριξαν ότι η ηλικιωμένη ήταν ακόμα ζωντανή, όταν ο εγγονός της της έσπασε τα κόκαλα, την τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και την έβαλε στον καταψύκτη.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο η ανακρίτρια Brittany Werner, «Της έσπασε τα κόκαλα και στη συνέχεια την τύλιξε σε πλαστικές σακούλες και την έβαλε ζωντανή στην κατάψυξη. Από ό,τι διαπιστώσαμε, εκείνη τη στιγμή, πιστεύουμε ότι ανέπνεε ακόμα και είχε κάποια κίνηση την ώρα που έμπαινε στον καταψύκτη»,

Ο κατηγορούμενος δήλωσε στις αρχές πως “αγαπούσε πολύ τη γιαγιά του”, καθώς “ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που του έδινε “ευγένεια, αγάπη και προσοχή”…

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Robert Keith Tincher III υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία διαμάχη μεταξύ τους που να οδήγησε σε αυτό το σοκαριστικό έγκλημα. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν κάλεσε την αστυνομία επειδή καταζητούνταν από τις αρχές, λόγω απειλών κατά της συζύγου του το 2018.

Αρχική φωτογραφία: Robert Keith Tincher III  POLICIA DEL CONDADO FLOYD, GEORGIA, VIA AP

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…