Αποτροπιασμός από τις αποκαλύψεις για τον 78χρονο που πυροβόλησε και έκαψε τον γιο του στο Άστρος

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 39χρονου άνδρα από τον πατέρα του…

police 5

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 39χρονου άνδρα από τον πατέρα του στο Άστρος Κυνουρίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το κίνητρο για το στυγερό έγκλημα ήταν οικονομικό.

Οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν από την αρχή στον πατέρα του θύματος, με τον οποίο από τα στοιχεία που συνέλλεξαν διαπίστωσαν ότι είχαν συχνούς καβγάδες.Τελικά, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 78χρονος λύγισε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη, ωστόσο, αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας όπου θα γίνουν γνωστά περισσότερα για όλα όσα οδήγησαν στο φρικιαστικό αυτό έγκλημα.

Ο 39χρονος κατοικούσε έως πρόσφατα στην Αθήνα μέχρις ότου μετακόμισε στον τόπο διαμονής των γονιών του, στο Άστρος Κυνουρίας. Αφορμή για τους καβγάδες με τον πατέρα του -που ήταν πολύ συχνοί από όταν μετακόμισε στο Άστρος- ήταν το γεγονός ότι ο 39χρονος του ζητούσε συχνά οικονομική βοήθεια.

O 75χρονος πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα τον γιο του. Στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα στο αυτοκίνητο του θύματος, αφαίρεσε τις πινακίδες, το οδήγησε στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου και έβαλε φωτιά. Τα ευρήματα στη σορό του θύματος δείχνουν ότι είχε γίνει και προσπάθεια να διαμελιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, οι αστυνομικοί εξετάζουν και τον ρόλο της μητέρας στη φρικτή αυτή δολοφονία καθώς εικάζουν πως ενδέχεται να βοήθησε τον σύζυγό της να μεταφέρει τη σορό του άτυχου 39χρονου στο αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα εξετάζεται και η πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων στο έγκλημα.