Newsroom

Newsroom

Αποσύρθηκε από τον Κάδμο η φανέλα του αδικοχαμένου Στέργιου Παπαδόπουλου (video)

Ο θάνατος του Στέργιου Παπαδόπουλου, στα 30 του χρόνια, εξακολουθεί να συγκλονίζει τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής,…

stergiopoulos

Ο θάνατος του Στέργιου Παπαδόπουλου, στα 30 του χρόνια, εξακολουθεί να συγκλονίζει τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής, Κάδμου. Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα χρονιά, ο προπονητής του πήρε το λόγο και βούρκωσε: “Λίγες μέρες πριν φύγει από την ζωή, μου είπε στο τηλέφωνο. Κόουτς να υπολογίζεις και εμένα στο team, μπορεί να αργήσω λίγο αλλά θα είμαι εκεί.”

Ο Στέργιος Παπαδόπουλος νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κατέληξε πρόσφατα σε ηλικία μόλις τριάντα ετών, σκορπώντας βαθιά θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Στην μνήμη του, η ιστορική ομάδα της Θήβας, αντιμετώπισε τον Γυμναστικό σύλλογο Κύμης.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης διεξήχθη τελετή απόσυρσης της φανέλας του Συλλόγου με το νούμερο 15 ως ελάχιστος φόρο τιμής στον αθλητή Στέργιο Παπαδόπουλο για την προσφορά του στο Σύλλογο και στον αθλητισμό της πόλης των Θηβών.

Πηγή: viotianews.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…