Newsroom

Newsroom

Αποσύρονται οι ΑΝΕΛ; Πληροφορίες για οριστικό τέλος στο εγχείρημα του Πάνου Καμμένου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η απόφαση να μην κατέλθουν στις εκλογές οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος έχει ληφθεί.

Καμμένος 0

Την απόφαση να μην συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου έχουν λάβει η ηγεσία και τα κορυφαία στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η απόφαση ελήφθη λόγω του πολύ χαμηλού ποσοστού που έλαβε το κόμμα στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΑΝΕΛ έλαβαν μόλις το 0,8% στις ευρωεκλογές.

Το ερώτημα που τίθεται τώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι τι θα απογίνουν οι τρεις βουλευτές που έμειναν πιστοί στον Πάνο Καμμένο ως την τελευταία στιγμή: η Μαρία Κόλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Αριστείδης Φωκάς, (προέρχεται από την Ενωση Κεντρώων). 
Ζήτημα τίθεται και για τον Κώστα Ζουράρι, ο οποίος στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα σε όλες τις αναμετρήσεις στη Bουλή.

«Το κλίμα στις οργανώσεις είναι υπέρ της καθόδου στις εκλογές»

Από την άλλη πλευρά, φήμες χαρακτηρίζει κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ, μιλώντας στο Documentonews.gr, όσα γράφονται για ειλημμένη απόφαση να μη κατέβει το κόμμα στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος στην παρούσα φάση αναλύεται το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και στις οργανώσεις του κόμματος πανελλαδικά και η τελική απόφαση θα παρθεί την ερχόμενη Δευτέρα την οποία θα κλιθεί να επικυρώσει το εθνικό συμβούλιο του κόμματος.

Σε ερώτηση του documentonews.gr ποια μπορεί να είναι η τελική απόφαση το εν λόγω στέλεχος απάντησε ότι το κλίμα στις οργανώσεις είναι υπέρ της καθόδου στις εκλογές ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη όλα τα μέλη του κόμματος με την τελική απόφαση να την παίρνει όπως είναι φυσικό ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. 

 

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης