«Συναυλία Ειρήνης»: Αποστομωτική απάντηση από τους διοργανωτές σε όσους ενοχλήθηκαν

Σκληρή ανακοίνωση από την «Αλληλεγγύη για Όλους» εξαιτίας των ακραία προκλητικών και χυδαίων αντιδράσεων στα social media για τη «Συναυλία Ειρήνης»

275933106 3209560692699739 4874528806796973589 n 1 0 1

Μια άκρως αποστομωτική απάντηση επέλεξε να δώσει η «Αλληλεγγύη για Όλους» για την «Συναυλία Ειρήνης» με αφορμή τα άκρως χυδαία και προκλητικά σχόλια πολλών χρηστών στο Twitter που έκαναν λόγο ακόμα και για «φιλορωσική» στάση από τη συλλογικότητα.

Όπως αναφέρει η Αλληλεγγύη για Όλους: «Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε να εκτυλίσσεται μία προσπάθεια υπονόμευσης και συκοφάντησης των συντελεστών της αντιπολεμικής συναυλίας  και της ίδιας της Αλληλεγγύης για Όλους»

Μάλιστα σημειώνουν ότι αυτή η πρωτοβουλία συντελείται ώστε «να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες», ενώ σημειώνει αυτό το γεγονός «κάποιους τους ενοχλεί»

Τέλος υπενθυμίζουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή: «η Αλληλεγγύη για Όλους πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου 2022 καμπάνια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας επισημαίνοντας  ότι “καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία”. Εκεχειρία τώρα. Λέμε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ειρήνη και Αλληλεγγύη είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από την Αλληλεγγύη για Όλους για τη «Συναυλία Ειρήνης» 

«Με μεγάλη έκπληξη και με μια δόση απορίας και σχετικής πικρίας παρακολουθούμε εδώ και μία ημέρα να εκτυλίσσεται μία, εκτός οποιασδήποτε πραγματικότητας, προσπάθεια υπονόμευσης και συκοφάντησης των συντελεστών της αντιπολεμικής συναυλίας  και της ίδιας της Αλληλεγγύης για Όλους. 

Προφανώς η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία Ειρήνης στις 29/3 2022 στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία  και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι η Αλληλεγγύη για Όλους πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου 2022 καμπάνια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας επισημαίνοντας  ότι “καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία”. Εκεχειρία τώρα. Λέμε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ειρήνη και Αλληλεγγύη είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση”.

Με το ίδιο ακριβώς πλαίσιο με το οποίο καλούμε στην συναυλία Ειρήνης θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθεια μας, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ενάντια σε κακεντρεχείς συκοφαντικές επιθέσεις.»

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…