Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω πλησιάσει τα όρια του θύτη, θέλω να ζητήσω συγγνώμη»

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχτηκε δημόσια ότι εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ερωτικά σε δύο περιπτώσεις. «Νόμιζα ότι ήμουν ωραίος γκόμενος», είπε χαρακτηριστικά.  

γκλετσος

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk και αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν τον χώρο του πολιτισμού τις τελευταίες μέρες.  

«Κάποιος παραγωγός, δεν είναι στη ζωή τώρα, μίλησε πολύ άσχημα σε μια συνάδελφο. Και μας πήρε όλους η μπάλα, λέω δεν γίνεται έτσι. Θα σταματήσει η παράσταση. Θες να σταματήσει η πρόβα και να φύγουμε να πάμε σπίτια μας ή θες να φύγεις από το θέατρο για να συνεχίσουμε; Τελικά έφυγε από το θέατρο εκείνη την ώρα για να συνεχίσει η παράσταση γιατί υπό το βλέμμα του όλοι μας δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε», είπε. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε δύο προσωπικές περιπτώσεις που τον έφεραν «στα όρια του θύτη». «Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη. Και να ήμουν κι εγώ θύτης. Χωρίς να το καταλάβω ενδεχομένως ή έκανα ότι δεν το καταλάβαινα. Σαφώς και μπορεί να έχει γίνει, να έχω κακομιλήσει ή αυτό που λες – ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει το βράδυ θα βγούμε, αυτή φοβούμενη μήπως χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας και να μεγαλώσει τον ρόλο της, γιατί κι αυτό παίζει… Εκεί είναι εκμετάλλευση καθαρά. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι έχει συμβεί», σημείωσε. 

«Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Το σκέφτομαι τώρα. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου και ζητάω και “συγγνώμη” αν έχει γίνει. Έχω δύο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου. Δεν μου είπε κάποια ότι έγινε αλλά το σκέφτομαι εγώ τώρα. Κάποιοι δύο άνθρωποι, κάποιες δύο ψυχές μπορεί να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελα ή να μην το ήθελαν, δεν ξέρω…Είναι συγκεχυμένα τα πράγματα, είναι πολύ ρευστά».   

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…