Αποστόλης Τότσικας: Eίναι βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας στη ζωή μου (video)

«Eμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, είναι γελοίο», είπε ο Αποστόλης Τότσικας.

NewsRoom 23/11/2021 | 15:22

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο Αποστόλης Τότσικας. Μίλησε για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφο της ζωής του, το ελληνικό me too και το άγχος του στο θέατρο.

«Κανένα θέατρο δεν πληγώνεται από κανέναν και από τίποτα, ποτέ. Το θέατρο είναι μια αξία και αυτό δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω στην αγριότητα και όταν κλήθηκα να αντιμετωπίσω περίεργες συμπεριφορές, σηκώθηκα και έφυγα λέγοντας ‘ή αυτός ή εγώ’ και έμεινα εγώ. Υποφέρω από το άγχος της παράστασης, δεν χρειάζεται να υποφέρω κι άλλο. Με όποιους συνεργάστηκα, τούς έλεγα πως στην επόμενη δουλειά θα ήθελα να μου δώσουν έναν διαφορετικό ρόλο. Δε θα πέσω και στα πατώματα επειδή έχω καλή εμφάνιση», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο Αποστόλης Τότσικας είπε στη συνέχεια: «Ήθελα από μικρός να κάνω οικογένεια αλλά η Ρούλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο δένεις το καράβι σου, ήταν το λιμάνι μου. Πριν γνωρίσω τη Ρούλα είχα το ένστικτο, τώρα έχω το ένστικτο και τη Ρούλα να με βοηθάνε, ήταν καταλυτής στη ζωή μου. Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε φωτογράφιση και μετά ξαναβρεθήκαμε δύο χρόνια μετά και γίναμε ζευγάρι. Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό, εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, είναι γελοίο. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για εμάς, αλλά το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας».