Αποστολάκης: «Μπορεί να υπάρξουν και άλλες διαγραφές, εάν στελέχη ξεπεράσουν τα όρια»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνά από μία φουρτούνα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα», υπογράμμισε ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

apostolakis

Την αναταραχή που σημειώνται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά και την παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να δρομολογηθεί η διαγραφή του από το κόμμα, κλήθηκε να σχολιάσει στο OPEN ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σε ερώτηση αν θα ακολουθήσουν και άλλες διαγραφές στελεχών που έχουν τοποθετηθεί κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη όπως ο Νίκος Φίλης, ο κ. Αποστολάκης σχολίασε: «αν ακολουθήσουν και άλλες διαγραφές ή όχι εξαρτάται από το πώς θα συμπεριφερθούν όλοι αυτοί που υποτίθεται πως έχουν διαφορετικές απόψεις. Εάν ξεπεράσουν τα όρια όπως έγινε με τον κ. Τζουμάκα, ο οποίος ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής κριτικής, άρχισε να κάνει κακόβουλη κριτική κατά κάποιον τρόπο, μπορεί να προκύψουν κι άλλες».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει από μια φουρτούνα την οποία προσπαθούμε όλοι να ξεπεράσουμε με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε ο κ. Αποστολάκης. Απαντώντας στην κριτική του Νίκου Φίλη, ο κ. Αποστολάκης σχολίασε πως «οι διαδικασίες τηρούνται και θα ακολουθηθούν» είπε αναφορικά με την κριτική που έγινε από τον κ. Φίλη πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «αγνοεί το καταστατικό και την κουλτούρα του κόμματος».

«Κάπως πρέπει όμως να βρεθεί μια άκρη. Δεν μπορεί να διαιωνίζεται η ένταση και η αντιπαράθεση. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το πεδίο. Εδώ καλούμαστε όλοι να δουλέψουμε και όχι να εμφανίζουμε τις προσωπικές μας θέσεις και αντιπαραθέσεις μέσα από τα κανάλια. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Δεν έχουμε χρόνο. Κανέναν δεν ενδιαφέρει πόσο τρώγονται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», θέλησε να υπογραμμίσει. «Θα τους πρότεινα να βρεθεί ένας τρόπος να συνεργαστούμε. Όταν αρχίζουν οι αντιπαραθέσεις και οι λεκτικές εκφράσεις αρχίζει να μεγαλώνει η απόσταση και αυτό πρέπει να σταματήσει. Τα προβλήματα δεν λύνονται στο διαδίκτυο, ούτε στα κανάλια. Λύνονται με συζητήσεις μέσα στο κόμμα, για το καλό του κόμματος, όχι το καλό για τον καθέναν».

 

Νεκρός στην Ηλεία: Είχε πάει να βοηθήσει στην κατάσβεση ο 55χρονος που έχασε τη ζωή του (Εικόνες/ Video)

448893597 772582935034671 615425005062239866 n

Νεκρός στην Ηλεία: Είχε πάει να βοηθήσει στην κατάσβεση ο 55χρονος που έχασε τη ζωή του (Εικόνες/ Video)

Σύμφωνα δε με τις τελευταίες πληροφορίες ο 55χρονος ο οποίος βρισκόταν κοντά στο πύρινο μέτωπο,…