Newsroom

Newsroom

Αποποιείται τον Μούγιο ο Λιβάνιος:«Eίναι εθελοντής»

Με μια μάλλον αμήχανη  απάντηση, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, προσπαθεί να καλύψει το φιάσκο με τη δραστηριοποίηση του Θ. Μούγιου-με το βαρύ ποινικό παρελθόν- και περνά φαινομενικά στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας με τη φράση «άνθρακες ο θησαυρός» τις αποκαλύψεις της ΕφΣυν, πλην όμως παραδέχεται τελικά την παρουσία του και  τον οποίο βαφτίζει «εθελοντή».  

w01 213835livaniosaftodioikisi 1

Προσθέτει δε πως «στις 9 Οκτωβρίου, όταν περιήλθαν σε γνώση του γραφείου του σχετικές πληροφορίες, απομακρύνθηκε αμέσως και όπως ήταν φυσικό διακόπηκε κάθε επικοινωνία μαζί του»

Ο  υφυπουργός Εσωτερικών, λοιπόν, υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν ένας από τους εθελοντές που είχαν παρουσία στο γραφείο του. Αναφέρει ότι το παρελθόν του ήταν παντελώς άγνωστο, τόσο στον ίδιο, όσο και στο υπόλοιπο πολιτικό γραφείο. «Δεν διορίστηκε σε καμία θέση, όπως εύκολα οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει, και δεν είχε λάβει καμία οικονομική απολαβή κατά το διάστημα της παρουσίας του», σημειώνει ο υφυπουργός Εσωτερικών. Δηλώνει ακόμη, ότι αρκετές ημέρες πριν από το δημοσίευμα και συγκεκριμένα στις 9 Οκτωβρίου, όταν περιήλθαν σε γνώση του γραφείου του σχετικές πληροφορίες, απομακρύνθηκε αμέσως και όπως ήταν φυσικό διακόπηκε κάθε επικοινωνία μαζί του.

«Σε τρεις συνέχειες η εφημερίδα επιμένει να αποδεικνύει ότι ο θησαυρός που υποτίθεται ότι ανακάλυψε, δεν είναι τίποτα παραπάνω από άνθρακες», καταλήγει στην απάντησή του ο κ. Λιβάνιος, πλην όμως δεν δίνει καμιά πειστική εξήγηση πως μπαινοβγαίνουν στο γραφείο του τέτοιου τύπου… εθελοντές.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…