Αποποιείται των ευθυνών του ο Πατούλης για το χάος από την κακοκαιρία «Μπάλλος»-Ο οδηγός φταίει για το βυθισμένο λεωφορείο

Στον οδηγό του λεωφορείου χρέωσε ο περιφερειάρχης Αττικής τις εικόνες με το βυθισμένο λεωφορείο στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος, που έκαναν τον γύρο του κόσμου  

5399561 1

Τον οδηγό του λεωφορείου που “βούλιαξε” στα νερά της παλαιάς Λεωφόρου Ποσειδώνος κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας “Μπάλλος”, έδειξε ως υπεύθυνο για το περιστατικό ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για μία υπερχείλιση του Ιλυσσού «θα έπρεπε και ο οδηγός να ανιτληφθεί ότι μπροστά του είναι ένα ποτάμι. Πού πάει να περάσει το ηλεκτρικό του λεωφορείο;»

Σε διευκρινιστική ερώτηση, ο κ. Πατούλης επέμεινε. «Δεν αποποιούμαι (σσ. τις ευθύνες για το γεγονός) ότι  το έργο τελειώνει σε δύο μήνες. Θα πάει ένας οδηγός να περάσει μέσα από το νερό που έχει υπερχειλίσει; Επειδή είναι επαγγελματίες οδηγοί και έχουν και κόσμο, δεν μπορεί να μην αντιληφθεί. Κι εγώ χειρουργός είμαι, αν συμβεί κάτι στο χειρουργείο δεν θα πάρω την ευθύνη;» διερωτήθηκε. Mάλιστα  η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε το θέμα παρακάτω και με μια ανακοίνωση-πρόκληση επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που άσκησε σκληρή κριτική για τις εικόνες ντροπής τόσο στην παραλιακή, όσο και στην Δυτική Αττική, και το πλημμυρισμένο σχολείο στη Ν. Φιλαδέλφεια, ισχυριζόμενη ότι  ο Κηφισός φούσκωσε «από τα νερά της πρωτοφανούς σε ένταση και όγκο καταιγίδας», αλλά η «Αττική ως τώρα άντεξε»!

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…