Αποποιείται των ευθυνών του ο Πατούλης για το χάος από την κακοκαιρία «Μπάλλος»-Ο οδηγός φταίει για το βυθισμένο λεωφορείο

Στον οδηγό του λεωφορείου χρέωσε ο περιφερειάρχης Αττικής τις εικόνες με το βυθισμένο λεωφορείο στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος, που έκαναν τον γύρο του κόσμου
 

NewsRoom 16/10/2021 | 14:17

Τον οδηγό του λεωφορείου που "βούλιαξε" στα νερά της παλαιάς Λεωφόρου Ποσειδώνος κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας "Μπάλλος", έδειξε ως υπεύθυνο για το περιστατικό ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για μία υπερχείλιση του Ιλυσσού «θα έπρεπε και ο οδηγός να ανιτληφθεί ότι μπροστά του είναι ένα ποτάμι. Πού πάει να περάσει το ηλεκτρικό του λεωφορείο;»

Σε διευκρινιστική ερώτηση, ο κ. Πατούλης επέμεινε. «Δεν αποποιούμαι (σσ. τις ευθύνες για το γεγονός) ότι  το έργο τελειώνει σε δύο μήνες. Θα πάει ένας οδηγός να περάσει μέσα από το νερό που έχει υπερχειλίσει; Επειδή είναι επαγγελματίες οδηγοί και έχουν και κόσμο, δεν μπορεί να μην αντιληφθεί. Κι εγώ χειρουργός είμαι, αν συμβεί κάτι στο χειρουργείο δεν θα πάρω την ευθύνη;» διερωτήθηκε. Mάλιστα  η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε το θέμα παρακάτω και με μια ανακοίνωση-πρόκληση επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που άσκησε σκληρή κριτική για τις εικόνες ντροπής τόσο στην παραλιακή, όσο και στην Δυτική Αττική, και το πλημμυρισμένο σχολείο στη Ν. Φιλαδέλφεια, ισχυριζόμενη ότι  ο Κηφισός φούσκωσε «από τα νερά της πρωτοφανούς σε ένταση και όγκο καταιγίδας», αλλά η «Αττική ως τώρα άντεξε»!