Απόπειρα βιασμού στα Εξάρχεια σε βάρος δημοσιογράφου: «Εύχομαι να μη το βιώσει κανένα πλάσμα» λέει η Ελπινίκη Χαγιά (video)

Ο άνδρας που αποπειράθηκε να τη βιάσει είχε συλληφθεί μία εβδομάδα πριν για ναρκωτικά. «Είναι κάτι που εύχομαι πραγματικά να μη βιώσει κανένα πλάσμα», είπε.

fs Ελπινίκη Χαγιά

Η Ελπινίκη Χαγιά, η δημοσιογράφος  που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα Εξάρχεια όταν παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού, αποκάλυψε τα όσα βίωσε. Ο άνδρας που αποπειράθηκε να τη βιάσει είχε συλληφθεί μία εβδομάδα πριν για ναρκωτικά. «Είναι κάτι που εύχομαι πραγματικά να μη βιώσει κανένα πλάσμα», είπε.

«Ηταν ένα δυσάρεστο γεγονός. Εγινε στις 14 Ιουλίου οπότε έχει κάπως καταλαγιάσει μέσα μου. Είμαι και νέα μητέρα και προσπαθώ για το παιδί μου να είμαι καλά. Κατά την αναγνώριση του δράστη στην αστυνομία μέσω φωτογραφιών που κατάλαβα ξεκάθαρα ότι ήταν αυτός, φορούσε και τα ίδια ρούχα, τον είχαν συλλάβει 7 Ιουλίου, 7 ημέρες πριν γίνει η επίθεση σε εμένα για 100 γραμμάρια χασίς. Παρ’ όλα αυτά αφέθηκε ελεύθερος» είπε η Ελπινίκη Χαγιά στον ALPHA. Η γυναίκα περπατούσε στο δρόμο όταν δέχτηκε επίθεση με τον Μαροκινό να της κάνει κεφαλοκλείδωμα και την ίδια να λιποθυμάει. Στη συνέχεια την έσυρε σε μία πυλωτή πολυκατοικίας και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο,  όταν της επιτέθηκε ο άνδρας υπήρχε και τσιλιαδόρος, ο οποίος συνελήφθη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος. «Είναι κάτι που εύχομαι πραγματικά κανένα πλάσμα να μη βιώσει. Θέλουμε να περπατάμε όλοι ελεύθεροι. Μακάρι η αστυνομία και το κράτος να κάνουν το σωστό. Αντί να σταματάνε πορείες για την έμφυλη βία, να σταματήσουν αυτούς που κάνουν την έμφυλη βία» ανέφερε η Ελπινίκη Χαγιά.

Ενώ η δημοσιογράφος ήταν αναίσθητη στην πυλωτή της πολυκατοικίας, συνήλθε και έβαλε τις φωνές. Τότε ο βιαστής της άρπαξε την τσάντα και οι δύο άνδρες έφυγαν τρέχοντας. Περίοικοι καταδίωξαν τους δύο αλλοδαπούς και ο βιαστής πέταξε τα πράγματα στο δρόμο.

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…