Απόπειρα απαγωγής του ενός έτους ανιψιού του Νίκου Ταχιάου

Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής βρέφους ενός έτους που προέρχεται από την οικογένεια του υποψήφιου δημάρχου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ταχιάου έκαναν χθες το απόγευμα στην αστυνομία η σύζυγος και η ανιψιά του.

Θεσσαλονικη

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στις 15.30 χθες η σύζυγος του κ. Ταχιάου, 46 ετών, μαζί με την 32χρονη ανιψιά της και το μωρό της κάθονταν σε κεντρικό πάρκο της πόλης, στην πλατεία Τσιρογιάννη, μια πολυσύχναστη περιοχή στην οποία υπάρχει πλήθος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο νεαροί αλλοδαποί, όπως καταγγέλθηκε, και ασκώντας βία προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα της συζύγου του υποψηφίου δημάρχου.

Όταν εκείνη αντιστάθηκε, επιχείρησαν, πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες, να αρπάξουν το βρέφος της ανιψιάς της. Οι γυναίκες άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και αμέσως προσέτρεξαν σε βοήθεια θαμώνες των γειτονικών καταστημάτων και διερχόμενοι πολίτες, με αποτέλεσμα οι δύο δράστες να τραπούν σε φυγή.

Σύντομα έφτασαν και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που εντόπισαν σε παρακείμενο δρόμο έναν εκ των υπόπτων, λιβυκής καταγωγής, πρόσφυγα 23 ετών, όπως αναφέρθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο γυναίκες αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον έναν εκ των δύο δραστών και για τον λόγο αυτό κρατείται και διενεργείται προανάκριση σχετικά με το περιστατικό ενώ αναζητείται και άλλος ύποπτος.

 Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Αύριο θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

 

Πηγή: efsyn.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…