Newsroom

Newsroom

Αποθέωσαν Νεϊμάρ στην "πρώτη" του στην Παρί

Την αποθέωση από τους εκστασιασμένους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε σήμερα ο Νεϊμάρ.

5985f5371dc52452118b45c2

Ο Βραζιλιάνος σταρ της γαλλικής ομάδας είχε την πρώτη του γνωριμία με τους φιλάθλους της ομάδας στο επιβλητικό «Παρκ ντε Πρενς». Η γαλλική ομάδα «έσπασε τα ταμεία της» για να τον αγοράσει από την Μπαρτσελόνα με το μυθικό ποσό των 222 εκ. ευρώ και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης όλων των εποχών έκανε την εμφάνισή του στο στάδιο του Παρισιού, λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα των «πρωτευουσιάνων» στη νέα σεζόν, με την Αμιέν (18:15).

Ο 25χρονος άσος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος, λόγω κάποιου εγγράφου που «μπλόκαρε» το ντεμπούτο του, ωστόσο, οι χιλιάδες φίλοι της Παρί που είχαν κατακλύσει το γήπεδο από νωρίς φρόντισαν να τον αποθεώσουν με το πιο ζεστό καλωσόρισμα.

«Merci» είπε στα γαλλικά ο Νεϊμάρ από ένα βάθρο που είχε τοποθετηθεί στο κέντρο του ηλιόλουστου «Παρκ ντε Πρενς», καθώς παρουσιάστηκε ενώπιον των δεκάδων χιλιάδων οπαδών της Παρί, προτού δηλώσει μέσω διερμηνέα ότι «η πρόθεσή μου είναι να κερδίσω πολλά τρόπαια μαζί σας».

Αφού τους ευχαρίστησε έκανε τον γύρο του γηπέδου, δείχνοντας τις ζογκλερικές του ικανότητές του και κατέληξε γυμνός από τη μέση και πάνω, πετώντας την φανέλα της ομάδας προς το πλήθος.

Το «Παρκ ντε Πρενς» άνοιξε νωρίτερα τις πόρτες του για την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε και ο γνωστός Γάλλος DJ, Μάρτιν Σολβεϊγ. Ο τελευταίος διασκέδασε τους υποστηρικτές για περίπου δύο ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τη «νεοφώτιστη», Αμιέν.

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018