Απομακρύνεται ο κίνδυνος του ποδοσφαιρικού Grexit

Μάλλον θετικός είναι ο απολογισμός της συνάντησης του Σταύρου Κοντονή με το γενικό γραμματέα της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο σχετικά με το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα που προωθεί η κυβέρνηση και που προκάλεσε κατ'αρχήν την έντονη αντίδραση των UEFA και FIFA.

kontonis 4

Μάλλον θετικός είναι ο απολογισμός της συνάντησης του Σταύρου Κοντονή με το γενικό γραμματέα της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο σχετικά με το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα που προωθεί η κυβέρνηση και που προκάλεσε κατ’αρχήν την έντονη αντίδραση των UEFA και FIFA.

“Η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται στην κατεύθυνση να μην υπάρξει διατάραξη σε αυτό το σημείο και πρώτα απ’όλα σκέφτεται την Εθνική ομάδα και συγχρόνως όλους τους εργαζόμενους σε αυτό τον κλάδο” είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά τη συνάντηση στην οποία παρεβρέθησαν κι εκπρόσωποι των κομμάτων και συμπλήρωσε πως με τις αλλαγές που έγιναν στο αρχικό σχέδιο νόμου δε θίγεται ο βασικός πυρήνας του.

Από την πλευρά του ο Τζάνι Ινφαντίνο υπογράμμισε τη σημασία να προστατευθεί το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ σύμφωνα με τη σχετική ευρωπαϊκή αρχή για όλα τα αθλήματα και είπε πως έλαβε σχετική διαβεβαίωση από τον Έλληνα υφυπουργό. 

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, eurokinissi

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…