Newsroom

Newsroom

To απόλυτο κυβερνητικό μπάχαλο: Από τα κανάλια… έμαθε ότι ήταν ο πρώτος ασθενής με μετάλλαξη Όμικρον στην Ελλάδα

Ένώ σε όλον τον κόσμο έχει σημάνει συναγερμός για τη μετάλλαξη «Όμικρον», στην Ελλάδα που εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα ο πρώτος ασθενής, αντί να λάβει  ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ η κάποιο επίσημο οργανισμό, το έμαθε έκπληκτος από … τα κανάλια

5360226

Ο ασθενής που μένει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Νότια Αφρική, ενώ ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή, 26/11.

Ο ίδιος είναι πλήρως εμβολιασμένος, είχε κάνει τεστ πριν την αναχώρησή του για την Ελλάδα, ενώ έκανε άλλο ένα τεστ όταν έφτασε στη χώρα. Αμφότερα ήταν αρνητικά. Τη Δευτέρα το πρωί ωστόσο, έκανε ένα τρίτο τεστ και αυτό έδειξε ότι είχε κολλήσει κορονοϊό.

Ωστόσο, το γεγονός ότι επρόκειτο για τη μετάλλαξη «Όμικρον», επιβεβαιώθηκε μόλις σήμερα το πρωί καθώς η ανάλυση του δείγματος έγινε στο εργαστήριο Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.  Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας στο Open ανέφερε για το γεγονός ότι είναι θετικός στην νέα μετάλλαξη : «Το έμαθα για την Όμικρον από τα κανάλια. Κανένας επίσημος οργανισμός δε με ενημέρωσε. Είμαι εμβολιασμένος και αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Ταξίδευα από Νότια Αφρική για Ελλάδα, και μετά Αθήνα – Χανιά. Έχω κάνει όλα τα απαιτούμενα rapid και PCR τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και μετά, στην τέταρτη ημέρα, βγήκα σε ένα rapid θετικός».

 

Ο ίδιος πλέον βρίσκεται σε καραντίνα στην περιοχή των Χανίων, ενώ οι  υγειονομικές αρχές αναμένουν μερικές ημέρες ακόμη ώστε να διαπιστώσουν εάν κάποιοι από τις επαφές του εκδηλώσουν συμπτώματα.
 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…