Newsroom

Newsroom

Απολύθηκε δικηγόρος του δικτύου CBS για σχόλια στο Facebook

Τη δουλειά της έχασε μια δικηγόρος για τα σχόλια που έκανε στο Facebook για τα θύματα των πυροβολισμών στο Λας Βέγκας.

59d51c6b1dc52459638b45ad

Η δικηγόρος εργαζόταν στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS και έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι δεν αισθάνεται συμπάθεια για τα θύματα των πυροβολισμών στο Λας Βέγκας, γιατί οι άνθρωποι που συχνάζουν σε τέτοιου είδους συναυλίες είναι συνήθως Ρεπουμπλικάνοι, οι οποίοι είναι υπέρ της οπλοκατοχής.

Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι η Χέιλι Γκέφτμαν Γκολντ πήγε ενάντια στις αξίες και τις αρχές της επιχείρησης εκφράζοντας απαράδεκτες για την εταιρεία απόψεις. Η Γκέφτμαν Γκολντ ήταν η αντιπρόεδρος και νομική σύμβουλος του CBS στη Νέα Υόρκη και εργαζόταν εκεί για έναν χρόνο όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Γκέφτμαν Γκολντ έγραψε τα συγκεκριμένα σχόλια στο Facebook κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την οπλοκατοχή. Υποστήριξε ανάμεσα σε άλλα ότι δεν είχε καμιά ελπίδα οι Ρεπουμπλικάνοι να αναλάβουν δράση αφού δεν το έκαναν όταν δολοφονήθηκαν παιδιά, αναφερόμενη προφανώς στα περιστατικά που συνέβησαν στο σχολείο Σάντι Χουκ.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…