Newsroom

Newsroom

Απολογείται στο νοσοκομείο ο Κοντομηνάς

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, βρίσκονται ο ανακριτής της υπόθεσης των επισφαλών δανείων του…

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, βρίσκονται ο ανακριτής της υπόθεσης των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Γ. Ανδρεάδης, καθώς και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, για την απολογία του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, έχει ήδη κατατεθεί υπόμνημα, ενώ η απολογία του Δημήτρη Κοντομηνά πιθανότατα δε θα είναι «μαραθώνια», αφού λόγω της κατάστασης της υγείας του δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο, όμως θα απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή.

Μετά το πέρας της απολογίας, οι δικαστικοί λειτουργοί θα αποφασίσουν για το αν θα επιβληθούν περιοριστικοί όροι στον επιχειρηματία, όπως άλλωστε συνέβη και με τον πρώην αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΤΤ, Μάριο Βαρότση, ο οποίος άνοιξε χθες τον κύκλο των απολογιών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε εγγύηση 300.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.