Απολαυστικός Θωμάς Ζάμπρας «τρολάρει» την αθλιότητα Μπαλάσκα για τους γυναικοκτόνους

Ο γνωστός κωμικός δεν άφησε ασχολίαστη την εξοργιστική «συμβουλή» του Μπαλάσκα προς επίδοξους... γυναικοκτόνους

171995246 859099894670679 6435609858079102996 n

Η αθλιότητα του Σταύρου Μπαλάσκα να χαρακτηρίσει «βλάκα» τον δολοφόνο της Κάρολαϊν επειδή όπως είπε, αν είχε ενημερώσει την αστυνομία για τη δολοφονία θα είχε λάβει ποινή 4-5 ετών, προκάλεσε ορυμαγδό σχολίων στα social media. 

Ανάμεσα στα χιλιάδες οργισμένα σχόλια για την απαράδεκτη δήλωση, ο γνωστός κωμικός Θωμάς Ζάμπρας «δικάζει» με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον συνδικαλιστή των αστυνομικών

Ολόκληρη η ανάρτησή του έχει ως εξής:

Πόσοι και πόσοι άνθρωποι την έχουν πατήσει έτσι; Εντάξει σκότωσες την γυναίκα σου. 

Όλοι ξέρουμε πώς είναι οι γυναίκες με τις τρέλες τους καμία φορά. Έκανες ένα λάθος. Μη κάνεις και δεύτερο. Μην προσπαθήσεις να σκηνοθετήσεις μια διάρρηξη για να το καλύψεις, σαν να είσαι κάποιος κυνικά evil μπάσταρδος χαρακτήρας του Michael Douglas σε 90s thriller. Το μόνο πράγμα που θα σου προσφέρει όλος αυτός ο κόπος, είναι έξτρα χρόνια στην φυλακή. 

Απλώς πάρε τηλέφωνο την αστυνομία και δήλωσε περήφανος ότι την σκότωσες. Ο νόμος θα επιβραβεύσει την ειλικρίνεια σου με ελάχιστα χρόνια φυλακής. Γιατί όλοι μπορούν να δολοφονήσουν κάποιον, αλλά θέλει έναν πραγματικό άνδρα για να παραδεχτεί το λάθος του. 

Αν συνυπολογίσεις σε αυτό ότι ήταν ένας συνηθισμένος ενδοοικογενειακός καυγάς (ποιος δεν έχει δολοφονήσει έναν συγγνενή του πάνω στα νεύρα του;), και ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής μιλάμε για λιγότερο από 5 χρόνια. Αν δε, βάλουμε μέσα λόγους όπως «δεν το ήθελα», «δεν ήμουν εγώ εκείνη την στιγμή», «είμαι ένας αλλος, ζω σε παράνοια», παίζει να σου ζητήσουμε και συγγνώμη που σε συλλάβαμε. 

Και φυσικά μην ξεχνάμε τον πρότερο έντιμο βίο. Που σε απλούς όρους σημαίνει ότι μέχρι την δολοφονία που διέπραξες, δεν είχες κάνει κάτι άλλο εγκληματικό και αυτό για κάποιο λόγο μετράει ως ελαφρυντικό. Την επόμενη φορά σκέψου πριν δράσεις. Μην είσαι βλάκας.

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…