ΧΑ

Χρήστος Αβραμίδης

Μαρτυρία Δημοσιογράφου: Παρότι η αστυνομία ήταν παντού, οι οπαδοί της Μακάμπι αλώνιζαν στο Σύνταγμα

Γύριζε από τη βάρδια του έχοντας μόλις καλύψει ένα θέμα στη Βαρβάκειο και έπεσε πάνω στους Ισραηλινούς οπαδούς της Μακάμπι στο Σύνταγμα.

IMG 5264 1024x768 1

Όπως φαίνεται οι οπαδοί της Μακάμπι πριν επιτεθούν άγρια σε άλλους ανθρώπους και στείλουν έναν νεαρό στο νοσοκομείο, διότι σύμφωνα με μαρτυρίες υποστήριζε την Παλαιστίνη, είχαν κινηθεί επιθετικά και προς τον δημοσιογράφο Σπύρο Χαλικιά.

«Η αστυνομία ήταν παντού. Παντού. Και απ’την κάτω μεριά στο Σύνταγμα, είχε και ΜΑΤ και μπλε και ΔΙΑΣ και όλες τις δυνάμεις. Είχε πάρα πολύ αστυνομία ήταν όλο το Σύνταγμα κυκλωμένο. Είχε αστυνομία παντού, όμως εκεί μέσα ήταν ένα άβατο απίστευτης ματσίλας. Δηλαδή ήταν σαν ένα πάρτι που όλοι κοπανιόντουσαν, όλοι ουρλιάζανε. Ήταν ένα γηπεδικό πράμα που είχαν καταλάβει όλη την πλατεία» δηλώνει ο δημοσιογράφος.

«Αλωνίζανε κανονικά. Ελπίζω το παλληκάρι να είναι καλά και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί αφού η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Χαλικιάς.

Εκτός αυτών πρόσθεσε: «Εγώ είχα τελειώσει το ρεπορτάζ, γιατί κάλυπτα τα δρώμενα, στη Βαρβάκειο, το γλέντι και το λαϊκό τσίκνισμα που κάνει ο Δήμος κάθε χρόνο εκεί στη Βαρβάκειο. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη εκεί η ατμόσφαιρα και ξαφνικά βρέθηκα από τη χαρά το τραγούδι και τον κόσμο που χόρευε εκεί ευτυχισμένα, όλος ο ελληνικός λαός ήταν στον δρόμο, ο λαός της Μακάμπι αλώνιζε στο Σύνταγμα και έδερνε κοσμάκη».

«Εθνικιστές ήταν. Για να έρθει να μου πάρει το μαντίλι μου… αν ήταν Παλαιστινιακό θα καταλάβαινα τι μου έλεγε ο άλλος. Αλλά και το Σύνταγμα δεν είναι γήπεδό τους. Μπορούμε να φοράμε ό,τι παλαιστινιακό χρώμα θέλουμε και ότι μαντήλι θέλουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Όπως όλα δείχνουν η Ελληνική Αστυνομία σε ακόμα μία εκδρομή επικίνδυνων οπαδών από το εξωτερικό στάθηκε, στην καλύτερη, ανίκανη να προστατέψει τη σωματική ακεραιότητα αυτών που είχαν την ατυχία να βρεθούν μπροστά στους χούλιγκαν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθούν φωτογραφίες που πρόλαβε να βγάλει ο δημοσιογράφος πριν την επίθεση.
IMG 5259 IMG 5257

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…