Αποκλείστηκε στο «Βενιζέλος» η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Απίστευτη ταλαιπωρία πριν το ματς με την Ραντνίτσκι.

3373736

Αποκλεισμένη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρίσκεται η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού λόγω της κακοκαιρίας.

Μια απίστευτη ταλαιπωρία έχει υποστεί η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, δυο ημέρες πριν την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση (26/1, 21:30) με την Ραντνίτσκι για την αυλαία του Β’ γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πτήση με προορισμό το Βελιγράδι που ήταν προγραμματισμένη για τη Δεύτερα (13:00) ακυρώθηκε λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, γεγονός που υποχρέωσε τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής να παραμείνουν αποκλεισμένα στο «Ελ.Βενιζέλος» καθώς ήταν αδύνατη η αναχώρηση τους απά το αεροδρόμιο της Αθήνας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Παράλληλα δεν υπάρχει και διαθεσιμότητα σε ξενοδοχεία πλησίον του αεροδρομίου για να καταλύσει η ερυθρόλευκη αποστολή, μέχρι να βρεθεί πτήση για να καταφέρει να ταξιδέψει για το κρίσιμο παιχνίδι στη Σερβία.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.