«Αποκαταστάθηκε» και ο Διαματάρης: Στο ΔΣ του Μουσείου Ακρόπολης με απόφαση Μενδώνη

Την «είδηση» έδωσε στη δημοσιότητα η Καθημερινή

5de407bf825e63373a5a8053

Σε τολμηρές αλλαγές προχωρά η Λίνα Μενδώνη και το υπουργείο Πολιτισμού, καθώς στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείο Ακρόπολης τοποθετείται ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης.

Για όσους δεν θυμούνται, που απ’ ότι φαίνεται είναι αρκετοί στην κυβέρνηση, ο Αντώνης Διαματάρης είχε δημιουργήσει τεράστια ρωγμή στην «αριστεία» του Κυριάκου Μητσοτάκη με το «πλαστό» μεταπτυχιακό και τη μετέπειτα παραίτησή του. Τα χρόνια όμως πέρασαν και έφτασε η ώρα να αναγνωριστεί η αξία του και να «αποκατασταθεί».

Η είδηση μάλιστα είναι πως την… «είδηση» για τον Διαματάρη την έδωσε στη δημοσιότητα η Καθημερινή. Καταχωνιασμένη βέβαια, στο τέλος ενός δημοσιεύματος μην μας πάρουν και χαμπάρι.

«Σε αλλαγές στα πρόσωπα διοικητικών συμβουλίων προχώρησε το ΥΠΠΟΑ. Παραμένει στη θέση του ο πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης, Δημήτρης Παντερμαλής, από τη λήξη της θητείας του (28.8.2021) μέχρι τον ορισμό αντικαταστάτη του. Η θητεία των υπόλοιπων μελών παρατείνεται, ενώ αντικαθίσταται ο αρχαιολόγος Νικόλαος Σταμπολίδης, ο οποίος αναλαμβάνει τη διεύθυνση του μουσείου. Στη θέση του κ. Σταμπολίδη τοποθετείται ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης», αναφέρεται αναλυτικά στο άρθρο.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει η ανάλογη επικαιροποίηση στην επίσημη σελίδα του Μουσείου. Τι περιμένουν άραγε για να ενημερώσουν το κοινό πως ο Αντώνης Διαματάρης είναι το νέο πρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο;;