Newsroom

Newsroom

Αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα στα οποία πρέπει να απαντήσει η ΝΔ αλλά αυτή στην εμμονή της με το Βαξεβάνη

Σήμερα αποκαλύφθηκαν σημεία και τέρατα για NOVARTIS, μαρτυρίες για εκβιασμούς Στουρνάρα και Μανιαδάκη, αλλά η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση για... τον Κώστα Βαξεβάνη.   

5484012

Η ΝΔ για μια ακόμη φορά επέλεξε τον δρόμο  της συκοφάντησης κατά του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, για το αβάσιμο κατηγορητήριο που συνέταξε σε βάρος του στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ακόμη και η απόδοση… παραγεγραμμένων κατηγοριών!

H NΔ σε ανακοίνωση της, παρά τις καυτές αποκαλύψεις του  δημοσιογράφου του Documento,  ενώπιον της ανακρίτριας όπου με τα νέα στοιχεία  αποκαλύπτουν εκβιασμούς και απειλές μαρτύρων από τους εμπλεκόμενους-πολιτικά πρόσωπα, για το σκάνδαλο της Novartis, αρκέστηκε για μια ακόμη φορά με την γνωστή τακτική της συκοφάντησης, έριξε τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της : «ο κ. Βαξεβάνης κλήθηκε για απολογία ελεγχόμενος για βαρύτατα αδικήματα από τον ‘Αρειο Πάγο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει από την αρχή το ρόλο του συνήγορου του. Διαπράττει μέγιστο θεσμικό ατόπημα όταν προκειμένου να καλύψει τον κ. Βαξεβάνη αμφισβητεί την ανεξαρτησία του Ανώτατου Δικαστηρίου της Χώρας»

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Και ποιον υπερασπίζεται; Τον κ. Βαξεβάνη που το πρωί επιτέθηκε στην ανακρίτρια πριν την απολογία του και στη συνέχεια πανηγύριζε ότι έσπασε το «δημοσιογραφικό του απόρρητο» που μέχρι σήμερα προστάτευε γιατί δεν του το επέτρεπε η ηθική του. Τι να σχολιάσει κανείς…». καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ και έχει δίκιο ως προ το τελευταίο. « Τι να σχολιάσει κανείς…» , όταν  η κυβέρνηση της ΝΔ για το τεράστιο σκάνδαλο Novartis, που κόστισε στους Έλληνες φορολογούμενους εκατοντάδες εκατομμύρια,  βαφτίστηκε “σκευωρία,  διώκεται ο δημοσιογράφος  που αποκάλυψε  πολλές από τις σκοτεινές πλευρές της διαφθοράς.

Η ίδια η κυβέρνηση επέλεξε να καλύψει το σκάνδαλο με την εμμονή της στο πρόσωπο του Κώστα Βαξεβάνη.  Έτσι είναι όταν πρέπει να συνδυάσεις την εμμονή σου με την κάλυψη της βρομοδουλειάς. Ακάλυπτος ο Στουρνάρας. Κουβέντα για Μανιαδάκη
 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…