Newsroom

Newsroom

Αποκαλυπτικό βίντεο – πετούν πέτρες παρέα με τα ΜΑΤ

Αποκαλυπτικό βίντεο που παρουσιάζει αγνώστους, πιθανόν φασίστες, να πετούν πέτρες προς τους διαδηλωτές, δίπλα στις δυνάμεις των ΜΑΤ, έδωσε στη…

Αποκαλυπτικό βίντεο που παρουσιάζει αγνώστους, πιθανόν φασίστες, να πετούν πέτρες προς τους διαδηλωτές, δίπλα στις δυνάμεις των ΜΑΤ, έδωσε στη δημοσιότητα το info-war.gr

To βίντεο είναι από τη συγκέντρωση της Τετάρτης στην Αμφιάλη, όπου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην Αμφιάλη για να διαδηλώσει κατά της ναζιστικής βίας και κατά της δολοφονίας του νεαρού Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά.

Η διαδήλωση χτυπήθηκε από την αστυνομία η οποία κατέβασε στους δρόμους του Κερατσινίου μέχρι και αύρες. Εκτός από το ξύλο των ΜΑΤ προς τους διαδηλωτές, εκτός από την ασφυκτική ατμόσφαιρα λόγω των πολλών χημικών που ρίχτηκαν στους δρόμους δίπλα από τα ΜΑΤ εμφανίστηκαν “πολίτες” οι οποίοι έπαιρναν πέτρες και τις πετούσαν στους διαδηλωτές. Τα ΜΑΤ δεν φάνηκαν ούτε να ενοχλούνται ούτε να κάνουν κάποια κίνηση να τους σταματήσουν ή ακόμα ακόμα να τους συλλάβουν.

Δείτε το βίντεο

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους