Αποκαλυπτικό βίντεο – ντοκουμέντο: Διαταγή «κρύψου πίσω» προς τον αστυνομικό που επιτέθηκε σε δημοσιογράφους

Όταν ο επικεφαλής της διμοιρίας εμφανίστηκε αρκέστηκε στο να συγκαλύψει το παράπτωμα αυτό, καθώς κάμερα τον έπιασε να λέει σε έναν από τους άνδρες των ΜΑΤ που επιτέθηκε: «κρύψου πίσω» - Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο.

Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη την οποία διέλυσε απρόκλητα και βίαια η Ελληνική Αστυνομία. Διάφορα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας έκαναν το γύρω του διαδικτύου εκείνη την ημέρα. Με ανακοίνωση της την επόμενη ημέρα η ΕΛΑΣ ανέφερε ότι έχει διατάξει ΕΔΕ για μια σειρά από παράνομες ενέργειες αστυνομικών.

Μεταξύ άλλων την ημέρα εκείνη άνδρες των ΜΑΤ και συγκεκριμένα η διμοιρία 42 επιτέθηκε αρχικά στον φωτορεπόρτερ Λευτέρη Παρτσάλη και τον δημοσιογράφο Μάνο Φραγκιουδάκη, σπρώχνοντας και ψεκάζοντας τους με δακρυγόνο όπως φαίνεται στα βίντεο. Στη συνέχεια η διμοιρία διαπληκτίστηκε με το σύνολο των φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων που βρίσκονταν εκεί, ενώ αυτοί ζητούσαν επανειλημμένα να εμφανιστεί ο επικεφαλής της διμοιρίας.

Όταν ο επικεφαλής της διμοιρίας εμφανίστηκε αρκέστηκε στο να συγκαλύψει το παράπτωμα αυτό, καθώς κάμερα τον έπιασε να λέει σε έναν από τους άνδρες των ΜΑΤ που επιτέθηκε: «κρύψου πίσω».

Ο διμοιρίτης αυτός που προσπάθησε να συγκαλύψει το περιστατικό θα κληθεί τώρα να καταθέσει και να ταυτοποιήσει σε μια ενδεχόμενη ΕΔΕ, ποιοι ήταν οι άνδρες της διμοιρίας του που παρεμπόδισαν και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους. Από τα διακριτικά προκύπτει μεταξύ άλλων ότι ο άνδρας των ΜΑΤ που ψέκασε τους δημοσιογράφους και δημιούργησε αυτή την ένταση στον οποίο απευθύνεται ο επικεφαλής ανήκει στη διμοιρία 42 και ο προσωπικός του αριθμός είναι το 10.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Πηγή: documentonews.gr

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Ο κ. Μητσοτάκης όρισε τελικά τη συζήτηση για να προσπαθήσει να εξουδετερώσει τη “βόμβα”

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Ο κ. Μητσοτάκης όρισε τελικά τη συζήτηση για να προσπαθήσει να εξουδετερώσει τη “βόμβα”

Με τη φράση «κοντός ψαλμός αλληλούια» υποδέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι η Βουλή θα…

Tελικά τον παντρέψαμε τον δικό μας Άγγελο Προβολισιάνο και έχουμε documenta (video)

Tελικά τον παντρέψαμε τον δικό μας Άγγελο Προβολισιάνο και έχουμε documenta (video)

Ο δικός μας συνάδελφος (δημοσιογράφος) Άγγελος Προβολισιάνος άφησε για λίγο το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και αφέθηκε…