Αποκάλυψη-βόμβα από Νίκη Τζαβέλα: «Το Χόλιγουντ ετοίμαζε ταινία με τον Κλούνει στον ρόλο του Χρυσοχοΐδη»

Καυτό παρασκήνιο από το Χόλιγουντ έφερε στο προσκήνιο το στέλεχος της ΝΔ, Νίκη Τζαβέλα

My project 1 44

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε η Νίκη Τζαβέλα η οποία σε ανάρτηση της αναφέρει πως το Χόλιγουντ ετοίμαζε ταινία για την «17 Νοέμβρη».

Μάλιστα η πρώην βουλευτής, πρωην ευρωβουλευτής και πάντα στέλεχος της ΝΔ πήγε ένα βήμα πιο πέρα το κινηματογραφικό ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας πως τον ρόλο του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα τον υποδυόταν ο σπουδαίος… Τζορτζ Κλούνει.

«Συναντήθηκα εδώ στις Βρυξέλλες με μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ , παλιό φίλο .

Μου έλεγε ότι χρόνια πριν ετοίμαζαν ταινία για την 17 Νοέμβρη με σκηνοθέτη τον Σόντερμπεργκ . Δεν προχώρησε για διάφορους λογους .

Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ στο ρόλο του Μιχάλη Χρυσιχοϊδη», έγραψε αναλυτικά η Νίκη Τζαβέλα.

Για αυτονόητους λόγους η ανάρτηση της Ν.Τζαβέλλα έχει γίνει ήδη viral.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως αρκετά χρόνια πριν υπήρξαν δημοσιεύματα που διέρρεαν τη συγκεκριμένη είδηση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, το Χόλιγουντ εξέταζε σοβαρά την δημιουργία  ταινίας για τη δράση και την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη, με κεντρικό «ήρωα» τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο Τζορτζ Κλούνει ή ο Νίκολας Κέιτζ επρόκειτο να ενσαρκώσουν το ρόλο του πρώην υπουργού και ο Όλιβερ Στόουν να είναι ο σκηνοθέτης. Βρε λέτε…;

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

6254398

Κασσελάκης: Χειμαρρώδης παρέμβαση με πολλούς αποδέκτες – «Ας μη γίνω ποτέ πρωθυπουργός αν πρέπει να συνεργαστώ με το σύστημα»

Πολλούς αποδέκτες είχε το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στα social media