Αποκάλυψη Τζάκρη: Μητσοτάκης και Τασούλας είχαν δει το βίντεο 1 ώρα πριν για τον στρατιώτη του Αζόφ

«Οκ. Τασούλας είχε το βίντεο σχεδόν μία ώρα νωρίτερα και το είχε δει με τον κ. Μητσοτάκη» καταγγέλλει η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και Αρμόδια για τον Ελληνισμό της Διασποράς, Θεοδώρα Τζάκρη, αναφορικά με τη σημερινή ομιλία του Β. Ζελένσκι στη Βουλή και την ντροπιαστική για την Ελλάδα παρέμβαση των δύο μελών του ακροδεξιού τάγματος του Αζόφ.

vouli zelenski 910x521 1

Η ίδια μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος της Βουλής κ. Τσούλας «δεν νομιμοποιείται να ευτελίζει το ελληνικό κοινοβούλιο και τον αντιφασιστικό αγώνα του ελληνικού λαού, δίνοντας τον λόγο σε έναν δηλωμένο ναζιστή».

Παράλληλα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η «απαράδεκτη ενέργεια που καταγγέλθηκε ακαριαία από τον Αλ. Τσίπρα και την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλ. Γεροβασίλη, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρόεδρο της Βουλής και τον απερχόμενο πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος παραμένει όμηρος των ακροδεξιών νοσταλγών που φιλοξενεί ακόμα και στο υπουργικό του συμβούλιο».

«Όλος ο ελληνικός λαός αντελήφθη ότι αυτή η κυβέρνηση αποτελεί προσβολή για τη χώρα και το μόνο παρήγορο είναι ότι σε λίγο θα φύγουν» επεσήμανε η ίδια. Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να μην είχε υποπέσει στην αντίληψη είτε του Μεγάρου Μαξίμου είτε του προέδρου της Βουλής η παρέμβαση των δύο μελών του Αζόφ σχολίασε ότι τότε «η κυβέρνηση των “αρίστων” είναι τελείως άμπαλη και εξολοκλήρου ανίκανη. Mια επικίνδυνη κυβέρνηση».

Επιπλέον η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξεκαθάρισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τασούλας είναι οι μόνοι υπόλογοι» για την ντροπιαστική παρέμβαση, εκφράζοντας παράλληλα την απορίας της σχετικά με το «τί μήνυμα ήθελε να περάσει ο κ. Μητσοτάκης» με την εμφάνιση των ακροδεξιών στη Βουλή. «Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο», σχολίασε η ίδια

«Δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να απευθυνθεί στους Έλληνες βουλευτές ο ναζί του τάγματος του ΑΖόφ, που έσφαζαν τόσα χρόνια ομογενείς και μη στην Ουκρανία», πρόσθεσε η κα Τζάκρη και κλείνοντας τόνισε ότι «ντράπηκε και η ντροπή για τη ΝΔ και τους βουλευτές της που χειροκροτούσαν τον ναζί του Αζόφ».