Αποκάλυψη-σοκ για την Κιβωτό του Κόσμου: Διαμέρισμα δομής είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο

Τι αποκαλύπτει ο αρχικός ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Λιοσίων στην Αθήνα.

κιβωτος

Μια ακόμα αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου είδε το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ένα από τα διαμερίσματα τα οποία διαχειριζόταν η ΜΚΟ, είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο αρχικός ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Λιοσίων στην Αθήνα το έκανε δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί σε αυτό παιδιά.

Στο διαμέρισμα, όμως, οι ιθύνοντες της Κιβωτού έβαλαν να διαμένουν σε αυτό τέσσερις κοπέλες από την Αφρική οι οποίες σύμφωνα με το δημοσίευμα το μετέτρεψαν σε ροζ στούντιο.

Την άποψη αυτή εξέφρασε στην εφημερίδα ο άνθρωπος που έκανε δωρεά το διαμέρισμα στην «Κιβωτό», λέγοντας πως οι τέσσερις κοπέλες που διέμεναν εκεί διαρκώς δημιουργούσαν προβλήματα και εν τέλει αντιλήφθηκε τη μετατροπή του διαμερίσματος σε… οίκο ανοχής πολυτελείας με την κατάλληλη κάλυψη.

Δείτε το βίντεο:

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

κυρανάκης

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τους τριγμούς στη ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,…