Newsroom

Newsroom

Αποκάλυψη: Προσωπικά δεδομένα της εισαγγελέως Τουλουπάκη αναζητούσαν οι διαρρήκτες στο σπίτι της

Προσωπικά δεδομένα της εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, έψαχναν οι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι της πριν από δύο ημέρες. Οι δράστες της διάρρηξης, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr δεν ασχολήθηκαν με αντικείμενα αξίας τα οποία η εισαγγελέας είχε μάλιστα αφημένα σε εμφανές σημείο, αλλά αναζήτησαν όπως φαίνεται προσωπικά της δεδομένα.

touloupaki1

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τουλουπάκη βρήκε επιστρέφοντας στην οικεία της, πεταμένους προσωπικούς ιατρικούς φακέλους τους οποίους μάλιστα είχε φυλαγμένους μέσα σε κάποιο μπαούλο, αλλά και προσωπικές της φωτογραφίες. Τελικά οι δράστες, αποχώρησαν από το σπίτι της εισαγγελέας με έναν σκληρό δίσκο και δύο USB στικς, στα οποία η εισαγγελέας είχε αποθηκευμένα διάφορα έγγραφα.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια των δραστών να αναζητήσουν και μάλιστα όπως φαίνεται με ιδιαίτερη ζέση, προσωπικά δεδομένα της εισαγγελέως η οποία τελευταία έχει στοχοποιηθεί ακόμη και από πολιτικά πρόσωπα λόγω της έρευνας της για την υπόθεση Novartis, δημιουργεί σημαντικά ερωτηματικά για τον ρόλο τους, αφού όπως φαίνεται δεν εισέβαλαν στην οικεία προκειμένου να αποσπάσουν τιμαλφή, χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

Απορίας άξιο είναι επιπλέον το γεγονός ότι το σπίτι της Ελένη Τουλουπάκη δεν φυλασσόταν. Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το documentonews.gr, πριν από περίπου έναν χρόνο είχε εγκριθεί φύλαξη για το σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη. Ωστόσο για πολύ καιρό η απόφαση δεν είχε εφαρμοστεί. Η ίδια η εισαγγελέας προχώρησε σε συνεχείς οχλήσεις προς τους αρμοδίους, ιδίως τους τελευταίους μήνες, μετά δηλαδή τη στοχοποίησή της.

Κατόπιν αυτού, της διατέθηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος παρακουλουθούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, την οικεία της καθημερινά από τις 22:00 έως τις 06:00, όχι δηλαδή σε 24ωρη βάση. Πάντως, όπως επιβεβαίωσαν γείτονες της Ελένης Τουλουπάκη, τις ημέρες κατά τις οποίες η ίδια έλειπε, ο αστυνομικός δεν εμφανίστηκε, ενώ υπήρξαν και άλλα βράδια που για άγνωστους λόγους, δεν προσερχόταν κανένας στην υπηρεσίας φύλαξης του σπιτιού της εισαγγελέως.

Το συγκεκριμένο ζήτημα έθιξε σήμερα στη Βουλή και η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία ζήτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία για τα μέτρα που έχει λάβει, ώστε να διαπιστωθούν οι ευθύνες πίσω από τη διάρρηξη, ενώ αναρωτήθηκε για το πώς είναι δυνατόν να μην φυλάσσονται οι εισαγγελείς, κρίνοντας παράλληλα πως η ασφάλεια των εισαγγελέων είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι στα τέλη του 2017, είχε διατεθεί 24ωρη φύλαξη στην αντεισαγγελέα Εφετών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα η οποία έρευνούσε τη διάπραξη κακουργημάτων και την τυχόν σύνδεσή τους με «βρομερά απόνερα» του ναρκόπλοιου «Noor 1», κατόπιν εντοπισμού υπόπτων έξω από το διαμέρισμά της. 

Πηγή: documentonews.gr

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…