Newsroom

Newsroom

Αποκάλυψη: Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό» – Δείτε το έγγραφο

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα μας, με του VIP θεατές του Conference να έχουν προτεραιότητα στον Ευαγγελισμό

Ευαγγελισμός

Δεν έχει προηγούμενο η αποκάλυψη που «έσκασε» πριν από λίγο σχετικά με τον τελικό του Conference League που θα γίνει στην Αθήνα στις 29 του μήνα, καθώς όπως αναφέρεται όσοι έχουν εισιτήρια VIP στις κερκίδες της OPAP Arena θα έχουν προτεραιότητα και στον Ευαγγελισμό.

Την αδιανόητη αυτή είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, καθώς αποκάλυψε ότι ο διοικητής του νοσοκομείου ζητάει να υπάρχει προτεραιότητα στα άτομα που θα είναι στα VIP του τελικού της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα το έγγραφο του διοικητή Αναστασίου Γρηγορόπουλου τονίζει: «Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”.

Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί. Την όλη διαδικασία θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Βεν. Μπατής»

436226066 955317912806554 566219609808376612 n

Από την πλευρά της ο ΟΕΝΓΕ σε ανακοίνωση της αναφέρει: «Είσαι εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος, κανονικός άνθρωπος; αν αρρωστήσεις κάτω αριστερά, στην εικόνα, σε φορείο μαζί με άλλους ποιος ξέρει πόσους ασθενείς, σα σαρδέλα παστωμένος στο ΤΕΠ περιμένοντας ώρες να εξεταστείς με το προσωπικό να κάνει ακροβατικά για να μπορέσει να σε προσεγγίσει. Αν είσαι vip, πλούσιος, θεατής του τελικού ποδοσφαίρου απ τους λίγους και κάτοικος ακριβών ξενοδοχείων του κέντρου κάτω δεξιά στην εικόνα.

Ευαγγελισμός μόνο για σένα. Κατά προτεραιότητα (άσχετα του τι έχεις) και με το προσωπικό (αυτό το ίδιο εξουθενωμένο που τις άλλες μέρες κάνει ακροβατικά) σε τριήμερη ετοιμότητα ασχέτως αν έχει να πάρει ρεπό η άδεια μήνες, η αν έχει κάνει απανωτές εξοντωτικές εφημερίες» σημειώνει η ΟΕΝΓΕ και προσθέτει:

«Δυο εικόνες χίλιες λέξεις. Για την πλέμπα ράντζα και αναμονές, για τους προύχοντες δημόσια νοσοκομεία σε prive λειτουργία, κατά προτεραιότητα και με ξεχωριστή καταγραφή γιατί έτσι αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας τα πράγματα. Αυτούς υπηρετούν και γι αυτούς δουλεύουν. Τα υπόλοιπα περί δημόσιας δωρεάν υγείας για όλους είναι για λαϊκή κατανάλωση. Ντροπή!».

Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρή απάντηση Κασσελάκη σε Πρώτο Θέμα: «Χτυπήστε με όσο θέλετε… αντέχω» – Τι πραγματικά συνέβη (video)

Μενίδι: Ο πατέρας δεν αφήνει τον γιο του να πάει στη κηδεία της μητέρας του – «Είσαι που…να σαν την μάνα σου» λέει στην κόρη του (Video)

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Έκτακτη ενημέρωση από το Ωνάσειο για τον παρβοϊό – Απάντηση στα δημοσιεύματα

Πορτογαλικά ΜΜΕ έχουν ήδη στείλει… τον Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ- «Πρόταση 18 εκατ. ευρώ»

Ιωαννιδης

Πορτογαλικά ΜΜΕ έχουν ήδη στείλει… τον Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ- «Πρόταση 18 εκατ. ευρώ»

Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως η Σπόρτινγκ κατέθεσε πρόταση 18 εκατ. ευρώ για τον Φώτη Ιωαννίδη…

Σεναριογράφοι έχουν γίνει στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη για να λανσάρουν νέα αφηγήματα για την ακρίβεια (video)

5848604

Σεναριογράφοι έχουν γίνει στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη για να λανσάρουν νέα αφηγήματα για την ακρίβεια (video)

Οι Γερμανοί αγοράζουν φθηνότερα αλλά… «υποδεέστερης ποιότητας» προϊόντα, ανέφερε ο Άκης Σκέρτσος σε ένα νέο…