Newsroom

Newsroom

Αποκάλυψη: Ο απινιδωτής της Τζωρτζίνας «δείχνει» εξωτερική παρέμβαση

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τα τελευταία λεπτά της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα και τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

tzotzina

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα έδειξαν οι online καταγραφές του απινιδωτή και του βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα, για να καταγράφουν την καρδιακή λειτουργία της στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να γίνει άμεση παρέμβαση αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η καρδιά της.  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, μέσω του  αστυνομικού  συντάκτη  Βασίλη Λαμπρόπουλου (και του in.gr), οι online καταγραφές του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στην καρδιά της 9χρονης Τζωρτζίνας, δεν έδειξαν κανένα απoλύτως πρόβλημα και ο βηματοδότης δεν είχε ενεργοποιηθεί ποτέ για όσο διάστημα ήταν υπό παρακολούθηση. Ενεργοποιήθηκε παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, για πρώτη και τελευταία φορά, το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».  

Οι γιατροί λένε ότι αυτή η βραδυκαρδία δε μπορεί να προκληθεί ξαφνικά από κάποιο παθολογικό αίτιο αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση! Μετά τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις, αυτό που αναμένουν τώρα οι αστυνομικοί είναι τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, για να συμπληρώσουν το «παζλ» του μυστηρίου και να «φωτίσουν» τα ακριβή αίτια θανάτου τόσο της Τζωρτζίνας όσο και των άλλων δύο μικρών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα.

 

 

 

Οι απαντήσεις από τον βηματοδότη

Αυτές οι καταγραφές δεν έδειχναν κανένα πρόβλημα και ο βηματοδότης που είχε τοποθετηθεί δεν είχε ενεργοποιηθεί. Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι ο βηματοδότης ενεργοποιήθηκε για λίγα δευτερόλεπτα πριν το κορίτσι αφήσει την τελευταία της πνοή στο Αγλαΐα Κυριακού. Σύμφωνα με τους γιατρούς το κορίτσι παρουσίασε βραδυκαρδία μετά από κατάρρευση του μυοκαρδίου. Η βλάβη ήταν τέτοια που οι γιατροί αναφέρουν ότι δεν μπορεί να προκληθεί από παθολογικά αίτια αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση, αφήνοντας δύο σαφή και δραματικά ενδεχόμενα.

Η αποκάλυψη αυτή θα ληφθεί υπόψιν από τις ανακριτικές αρχές καθώς αποτελεί κρίσιμο στοιχείο που μπορεί να εξηγήσει τον θάνατο του κοριτσιού

 

Πώς ξεκίνησαν οι περιπέτειες υγείας της Τζωρτζίνας

Τα πρώτα προβλήματα υγείας της Τζωρτζίνας εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2021, όταν εισήχθη για εξετάσεις στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών με σπασμούς.

Τότε, όπως αναφέρουν ιατροί, υπήρξαν πλήρεις εξετάσεις στην εννιάχρονη χωρίς να καταδείξουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Όμως αιφνιδιαστικά και ενώ πάλι το κορίτσι ήταν στον θάλαμό του, χωρίς παρουσία ιατρών και νοσηλευτών (στο πλευρό του ήταν η μητέρα του), φέρεται να έπαθε ανακοπή για άγνωστο λόγο.

Το κορίτσι, για το οποίο δόθηκε η εντύπωση ότι είχε αποβιώσει, συνήλθε ύστερα από οκτώ λεπτά λιποθυμίας, αλλά είχε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Σε ένα συμβάν που κρίνεται σημαντικό για τη διαλεύκανση όλων των θανάτων των κοριτσιών της εν λόγω οικογένειας.

(Με πληροφορίες από in.gr)

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…